USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голова ОДА має пояснити, чому виштовхує журналістів за двері

23 Листопада 2017 11:32
Депутат Волинської облради поцікавився у голови ОДА, якими законами той керується, виштовхуючи журналістів за двері під час нарад з головами райдержадміністрацій.

Про це йшлося під час 16-ї сесії Волинської облради 23 листопада.

Так, депутат Володимир Кучер у запитанні до голови ОДА Володимира Гунчика повідомив, що до нього звернувся колектив ТРК «Аверс», аби з’ясувати, які норми законів чи підзаконних актів дозволяють посадовцю виштовхувати журналістів за двері та не пускати їх на наради з головами РДА.

Такий випадок, зокрема, трапився 22 вересня. Тоді на нараду за участю голів РДА та представників Держгеокадастру приїхали і представники ЗМІ, учасники АТО та громадські активісти із Асоціації землевпорядників Волині. Втім, присутність останніх «гостей» вкрай обурила керівництво ОДА й помічник Гунчика, начальник відділу ОДА Олена Козюпа, виставила за двері громадських активістів, учасника АТО та попросила покинути приміщення представників ЗМІ. Пояснила свої дії тим, що, мовляв, це лише для запрошених, де розглядатимуть «питання подальшої взаємодії».

Відповідь Володимир Кучер просить надати у десятиденний термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 23 Листопада 2017 11:50
Я в такоє щось не вірю, брати мої!
Патріот Показати IP 23 Листопада 2017 12:14
Нехай посадить біля себе страшилку з довгим носом з ОДА)))))))))) Шубку старий купить)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus