USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат від ОПЗЖ під наркотиками побився з правоохоронцями

18 Травня 2022 22:23
У Кропивницькому депутат від забороненої партії ОПЗЖ у стані наркотичного сп’яніння побився з правоохоронцями, які хотіли перевірити його на предмет можливої співпраці з окупантами.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

«Під час оперативних заходів у Кіровоградської області працівники ДБР намагались перевірити депутата Кропивницької міської ради від забороненої в Україні політичної партії «Опозиційної платформи – За життя». Але депутат почав чинити жорсткий фізичний опір правоохоронцям», – йдеться у повідомленні.

Потім, щоб уникнути затримання, депутат попросив доставити його до лікарні нібито через погане самопочуття.

Повідомляється, що працівники ДБР виявили у депутата незареєстровану зброю з боєприпасами та наркотичні речовини, а також зафіксували ознаки наркотичного сп’яніння.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими боєприпасами) ККУ.
Депутату загрожує до 7 років ув’язнення.

У ДБР також підкреслили, що перевіряють інформацію щодо ймовірної причетності депутата до колабораційної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus