USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутат Волиньради хоче закон проти «маршів рівності і гей-парадів»

30 Серпня 2018 15:27
Врегулювати на законодавчому рівні заборону «пропаганди і популяризації різних видів девіантної статевої поведінки й антисімейних ідей» просить депутат Волинської облради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 30 серпня.

Проект рішення ради «Щодо негайної необхідності розроблення, внесення та прийняття Верховною Радою України законопроекту про заборону пропаганди і популяризації різних видів девіантної статевої поведінки й антисімейних ідей, зокрема, у формі так званих «маршів рівності», «прайдів», «гей-парадів», «фестивалів квір-культури», тематичних матеріалів у засобах масової інформації» презентував депутат Сергій Слабенко.

З його слів, у ЗМІ детально висвітлили ситуацію, яка склалася в зв’язку з проведенням окремих заходів певною частиною населення. Законодавство не врегульовує одностатевих відносин, тож виникла правова колізія. Частина суспільства вимагає легалізації одностатевих шлюбів, отримання ними повних прав і свобод, зокрема, виховання дітей. Одночасно, зауважує Слабенко, ці групи розповсюджують свою продукцію на різних рівнях, були навіть пропозиції «приносити певні книжечки в дитсадки, виховуючи у дітей рівне ставлення до одностатевих шлюбів». На жаль, з його слів, Україна, на відміну від Польщі та країн Балтії, не ухвалила законодавства, що поставило б це у правове поле. Окрема частина суспільства, мовляв, проводить альтернативні паради, що переростають у масові бійки.

Голова комісії Петро Савчук зауважив, що заборона може викликати зворотний процес, адже усе, що заборонене, цікаве. Краще, на його думку, вести правильну роз’яснювальну роботу ще з дитячого садочка. Він зауважив, що «від одностатевої співпраці не буде продовження роду», тому це шлях у нікуди.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Правда Показати IP 30 Серпня 2018 15:35
Звичайно.Краще пяним з Тойоті,чи вже всі забули?Освіжіть память.Піарщик хе...Картоплю рити,саме раз...
ігор луцький до Правда Показати IP 30 Серпня 2018 16:46
маяки.суддя бухий за кермом кемрі?красава.
123 Показати IP 30 Серпня 2018 15:56
позорище слабєнко, ти депутат обласної ради, десь на волині ті марші були чи що? тьфу блін, крім пустозвонства і піару - ніякої роботи
Носатий дядько Показати IP 30 Серпня 2018 16:07
Г*ндон. Люди животіють, а цим вибл*дкам жирним немає чим зайнятись. Мені особисто пох хто кого і куда.
Андрій Показати IP 30 Серпня 2018 20:03
Слабе це Слабе-нко.Ділом займіться, допоможіть людям піднятися з колін економічно. А вони лесбогеїв карати будуть. Ділом займіться, бо ваші посиденьки нагадують гейпаради
Дзвінка Показати IP 30 Серпня 2018 22:52
Пропоную провести марш алкашів і порушників ПДР!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus