USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Депутатів хочуть пересадити з елітних іномарок на вітчизняні авто

16 Серпня 2019 08:15
Наші народні обранці звикли до комфортних умов, елітного відпочинку та дорогих авто, але ситуація скоро може змінитися. Більше жодних «Лексусів» та «Мерседесів», натомість – ЗАЗ та «Богдани». Так може виглядати майбутній автопарк українських депутатів та чиновників.

Про це просять українці президента Володимира Зеленського у новій петиції, яку зареєстрували днями на офіційному сайті глави держави, пише MMR.net.

Як відомо, наші народні обранці звикли до комфортних умов, елітного відпочинку та дорогих авто, якими зазвичай їдуть до роботи, у той час, коли прості українці змушені пітніти у переповнених вагонах метро та в маршрутках без кондиціонерів. Однак ситуація може кардинально змінитися.

В Україні запропонували позбавити народних обранців елітного службового автопарку і пересадити на громадський транспорт або на автомобілі вітчизняного автопрому, такі як ЗАЗ і «Богдан».

«Позбавити депутатів права користування службовим транспортом. Прирівняти до умов тих, хто найняв їх на роботу. У виняткових випадках (фізичні недоліки, поважний вік)видавати транспорт вітчизняного виробництва (ЛАЗ, ЗАЗ, Daewoo, Богдан)», – написав автор петиції Базік Володимир Іванович.

Петиція зареєстрована 12 серпня 2019 року і вже зібрала 617 підписів. Для того, щоб її розглянули, необхідно набрати 25 000 голосів протягом трьох місяців. Всі охочі можуть підтримати цю петицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Бандера Показати IP 16 Серпня 2019 08:46
Давно пора,велосипед в зуби і до роботи
Віктор Показати IP 16 Серпня 2019 08:46
ПРопоную подумати на крок далі, аніж такі мрії. Припустімо зобов"язали депутатів їздити на вітчизняних авто. Що буде далі? Далі депутати будуть іще заповзятіше красти, щоб забезпечити себе восьмим "особисто-службовим" рейнджровером, під"їжджати ним у двори біля Верховної Ради, пересідати там у службовий Ланос (або типу того, для прикладу назвав), і останні 200 метрів приїжджати вже на ньому під камери репортерів. так само і у зворотньому порядку. Ось і весь реально моживий успіх, якого зможуть добитися такою петицією
Лучанин до Віктор Показати IP 16 Серпня 2019 09:11
По вашій логіці депутатів потрібно пересадити на РейнджРовери? Для того щоб менше крали, потрібно ввести звільнення з посади за певну кількість прогулів, зняти недоторканність, і щоб правоохоронні органи належно працювали, бо як показує практика наші можновладці такі, що їм скільки не дай, їм все мало...
Віктор до Лучанин Показати IP 16 Серпня 2019 15:15
Так в тому і суть. Що якщо щось робитиметься з того, що запропонували ви - будуть зміни. А якщо для показухи депутатів пересажуватимуть на таврії - ніц не зміниться
ось Показати IP 16 Серпня 2019 09:35
Депутати, то таке, там бувають люди з бізенесу, які можуть купити собі будь-яке авто. А от чиновники, це інша справа, їм забронено законом займатись бізнесом! Ось саме ЧИНОВНИКІВ потрібно ПЕРЕСАДИТИ на ВІТЧИЗНЯНІ авто.
Вася Показати IP 16 Серпня 2019 10:17
"автомобілі вітчизняного автопрому" - а вони є? що за "совок"?
Навуходоносор Показати IP 16 Серпня 2019 18:44
Всем "васям", которые скоро плохую погоду будут называть тоже "совком", замечу, что до совкового автопрома нынешнему развалившемуся нашему несовковому автопрому, выпускающему по штуке машин в сутки, так далеко, как "Таврии" до "Майбаха".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus