USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутати міськради хочуть поділити проблемну ділянку на проспекті Молоді

29 Серпня 2018 16:45
Знайти рішення проблеми з ділянкою, що заростає бур’янами на одному з проспектів міста, хочуть депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 46 сесії Луцької міськради 29 серпня.

Депутати розглянули проект рішення про поновлення договору оренди землі фізичній особі-підприємцю Аллі Мальцевій для будівництва (реконструкції) та обслуговування спортивного клубу для школярів та студентів на проспекті Молоді, 10 (площею 0,1 гектара).

Депутат Петро Бойко зауважив, що на даній території «страх і ужас»: ростуть бур’яни вище голови, тож потрібно шукати вихід з ситуації та розділити ділянку. Своєю чергою, депутат Алла Надточій повідомила, що у жителів сусідніх багатоквартирних будинків немає дитячого майданчика. Його можна було б зробити, поділивши цю ділянку, залишивши підприємцю землю тільки під об’єктом будівництва.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала пояснив, що наразі орендар звертається щодо поновлення договору оренди. Згодом профільна депутатська комісія може винести відмовне рішення і громадянин його може оскаржувати в суді. Якщо не буде оскарження, поділити ділянку без згоди власника нерухомого майна можуть тільки в судовому порядку, а це тривалий процес.
Голова земельної комісії міськради Олександр Козлюк зауважив, що вирішили зробити виїзне засідання комісії щодо проблемних питань ділянок, які використовуються не за призначенням. Він запросив усіх охочих депутатів долучитися до участі у виїзному засіданні наступної середи о 10 годині. За результатами засідання готуватимуть проекти рішень на наступну сесію.

Наразі депутати вирішили не поновлювати договір оренди ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus