USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутати не захотіли відновити у Луцьку відстріл собак

20 Квітня 2011 11:12
Сесія Луцької міської ради 20 квітня не підтримала пропозицію депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства щодо тимчасових правил поводження з безпритульними тваринами, зокрема, можливості їх відстрілу.
Позицію комісії озвучив її голова Рустам Дячук, який зазначив, що ці правила поводження з безпритульними тваринами стануть тимчасовими. Вони необхідні тому що нині чисельність тварин не зменшується, а кількість скарг жителів збільшується.
Однак депутат Сергій Григоренко апелював, що програма регулювання чисельності тварин тільки почала діяти, а тому про її результати мовляв, поки що рано говорити. Відстріл же є негуманним та суперечить чинному законодавству.
Врешті-решт, аргументи щодо незаконності відстрілу стали переконливішими і проект рішення про можливість використання зброї не був включений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
BRUS Показати IP 20 Квітня 2011 11:22
шоб вас покусала зграя собак !!!
VSC Показати IP 20 Квітня 2011 11:29
Дячук - начни отстрел с себя. Єтим поступком принесешь пользу луцкой общине.
,,, до VSC Показати IP 20 Квітня 2011 12:34
повторююсь , але тебе точно на стерилізацію
Заратустра Показати IP 20 Квітня 2011 12:28
Есть 2 эффективных способа борьбы с бродячими собаками-отстрел,стерилизация.На полномасштабную стерилизацию денег нет,а ту которую проводили-как капля в море.Как вариант-проводить одновременно эти меры.Стерилизовал-надел красный ошейник чтобы не застрелили,нету ошейника-пиф паф.Да,не гуманно,но собачки то не оперируют принципами гуманости когда нападают на детей и беременных.
Scouce до Заратустра Показати IP 20 Квітня 2011 12:53
є ше третій варіант, виділяти гроші на стерилізацію, які потім тирять всі ці організації з захисту тварин і розповідають, що ведеться масштабна робота і ситуація покращується, а насправді все частіше лунають жахливі історії про жертв бродячих тварин. В нашій країні не вигідно вирішувати проблеми, поки існує проблема будуть виділятись гроші на її виділення
Niсk Показати IP 20 Квітня 2011 12:54
Повторю те, що вже писав в минулій статті. додати більше нічого... Гуманізм - одна з небагатьох притаманних людині рис. Але всьому і у всьому повинна бути межа. Так, ми у відповіді за тих, кого приручили. Але ми ж не приручали отих вовкулак, що бігають містом!! Вони плодяться і з кожним роком їх все більше. А об"єднуючись у зграї стають ще сильнішими. Навіть така сильна тварина як людина безсила проти скупчення братів наших менших. Це потрібно вирішувати. І якщо гуманізм не дає бажаних результатів - відстріл як один із найефективніших і найдешевших варіантів вирішення проблеми. Навіть закон є, що якщо, скажімо, популяція вовків перевищує певну норму, то їх відстрілюють задля безпеки людей та їх господарств. Чомусь же ж їм не вирізують кой що і не стерилізують.... Згідний, шкода тварин, але це життя. Якщо МИ не будемо контролювати популяцію бездомних тварин, то через років надцять вони контролюватимуть нашу популяцію. І не дай Боже, вони завдадуть шкоди здоров"ю моїм дітям, комусь з моєї сім"ї, або побачу, що нападають на сторонніх, повірте, я забуду про оту гуманність. В першу чергу - безпека, здоров"я людей та санітарія!! І якщо це не вирішиться на рівні відповідних структур, то люди самі почнуть сезон полювання. Більше, ніж впевнений, що левова частка погодиться зі мною.
Нік до Niсk Показати IP 20 Квітня 2011 17:32
100% згідний з вами. в першу чергу треба думати про людей
хз Показати IP 20 Квітня 2011 13:19
сцикуни, бояться брати на себе відповідальність по відстрілу тварин, великі гуманісти, вашу м....! хоть комусь від вашої бездіяльності добре в місті живеться - тваринам - вашому прямому електорату!
D Показати IP 20 Квітня 2011 19:46
Краще б зайнялись структурами, які не напряму за це відповідають, наприклад, санстанція.
Vigilante Показати IP 21 Квітня 2011 00:28
Фігня це все. Треба відловлювати бродячих собак і відправляти на експорт в Корею. Ітого всі в плюсі: в Україну поступає валюта від продажу, а собаки її навпаки, залишають назавжди. Отакий от міні бізнес-план. )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus