USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відловили близько 20 бездомних тварин

1 Квітня 2018 15:15
У Луцьку міську раду городяни надіслали 12 скарг на бездомних тварин, реагуючи на звернення, працівники комунального підприємства «Ласки» відловили 18 самотніх мешканців.

Нагадаємо, минулого тижня під час оперативної наради 27 березня директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як інформувала, що скарги на бездомних псів надходили він мешканців із вулиць Супутника, 10, Руданського, 8, Ветеранів/ЗОШ №10, проспекту Перемоги, 10.

Реагуючи на звернення, про виконану роботу відзвітувала директор КП «Ласка» Дана Новарчук.

«Звернення від лучан надходять до нас на пряму та на «гарячу лінію» міської ради «15-80», які нам передають. Також інформацію про необхідність відлову нам можуть передавати й рятівники, поліцейські.

Так, упродовж тижня «Ласка» відловила собак із вулиць: Супутника, Руданського, Ветеранів, проспекту Перемоги, району ЛПЗ. Загалом кількість тварин, яких забрали з вулиць – 18», - інформувала Дана Новарчук.
Та додала, що з допомогою волонтерів за цей період вдалося прилаштувати у родини 16 тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 1 Квітня 2018 15:31
Ше б у Новiку вiдловить, бо собак дуже багато розвелося, особенно бiля магазинiв та на базарi
Вася Показати IP 2 Квітня 2018 15:22
На ГПЗ там де фоткі він взагалі ловить собак голими руками, в фірмовій куртці КП Ласка. Тільки 18-собак він рекордсмен з ловлі собак голими руками. Ви уявить що було б з спеціальною палкою так як в Європі, він би за один день всіх собак переловилби, а потім сусіднім містам запропонувала б ця ласка свою ласку. Молодці МЕДАЛЬ ВАМ.
оля Показати IP 9 Квітня 2018 14:02
наприклад учора я була свідком жахливої трагедії 8 квітня 2018 р.на вулиці просто біля велелюдного магазину здоровенний бездомний собака загриз на смерть таксу. і побіг весь у крові собі далі, жодна людина не могла допомогти бідній таксі, а господиня такси впала в обморок. скажіть, власті щось будуть з цим вирішувати? а якби цей собака кинувся на дитину?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus