USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати не змогли звільнити директора ЛПЕ

28 Вересня 2011 16:20
Депутати Луцької міської ради невдоволені роботою директора Луцького підприємства електротранспорту Володимира Пуца (на фото), проте посади його не позбавили.

Про роботу Пуца обранці громади більше години говорили під час сесії у середу, 28 вересня.

Звітуючи про свою діяльність, Володимир Пуц обурювався, що окремі депутати намагаються ініціювати його звільнення у той час, коли він перебував у відпустці. «Це непорядно», – зауважив він.

Нагадаємо, пропозицію звільнити Пуца висловив депутат Луцькради Антон Сосновський у серпні в ході засідання постійної депутатської комісії Луцької міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, адже запевняв, що той не справляється зі своїми обов’язками.

Пуц нагадав, що ЛПЕ він очолює з 1 червня 2010 року. Коли він прийшов на посаду, то підприємство мало 10 мільйонів кредиторської заборгованості, понад 2 мільйони 400 тисяч зарплатних боргів.

«Техніка була, як у період війни. Вона простоювала. Люди страйкували. У 90-95% транспортних засобів були аварійні шини. За 4 місяці замінили 228 шин», – звітував Пуц.

«Зараз ми працюємо над зменшенням витрат. Сьогодні ми працюємо без кредитів», – говорив він.

Проте чимало депутатів висловили своє невдоволення роботою Пуца: говорили про його неефективність та фінансові проблеми підприємства.

Депутат від партії «Наша Україна» Андрій Козюра поцікавився, коли Пуц розробить бізнес-план для свого збиткового підприємства, яка у нього заплата і чи є надбавки, а також чи користувався він службовим транспортом у позаробочий час.

Пуц повідомив, що жодних надбавок він не має, а його зарплатня сягає 4 200 гривень. Службовим транспортом Пуц користується і в робочий час, і у вихідні.

«Це безперервний цикл роботи. Моє життєве правило – кожен день бувати на підприємстві, незалежно чи це Пасха чи ще якесь свято. Один раз в тиждень обов’язково буваю на роботі вночі. Така необхідність», – пояснив очільник ЛПЕ.

«Тимошенківець» Андрій Осіпов запропонував поміркувати над припиненням трудових відносин з Пуцом, а також сказав, що керівник луцьких тролейбусників ставиться зверхньо до депутатів Луцькради.

«Ви зневажаєте всіх депутатів. Але підспівуєте тим, хто вас підтримує», – звернувся він до Пуца.

Натомість голова фракції ВО «Батьківщина» Юрій Корольчук попросив колег так різко не критикувати роботу Пуца, мовляв вкрай негативних зауважень до нього не повинно бути, бо він таки старається покращити ситуацію на ЛПЕ.

«Ми ніби насміхаємось з нього. Але ми його поставити на посаду в непростий час. Що не так – треба сказати. Бо зауваження, звичайно, є. Перестаньте цькувати. Ми дійдемо до того, що будь-яка людина, яка туди прийде, плюне і не захоче працювати», – висловився Корольчук.

На сторону Пуца став ще один «тимошенківець», депутат Василь Гриб, який запевнив, що ситуація на підприємстві поволі таки покращується. Найбільша проблема, на його думку, – це субвенція, якої бракує, адже транспорт ЛПЕ перевозить понад 70% пільговиків.

В ході дискусії пропозиція звільнити Пуца та визнати його роботу незадовільною таки пролунала. Її висловив депутат від «Батьківщини» Роман Бондарук. Проте його підтримала меншість депутатів, тому Пуц і надалі очолюватиме Луцьке підприємство електротранспорту.

Крім того, Пуц запевнив, що ніколи не ставився до депутатів Луцької міської ради зверхньо. Єдине – йому незрозуміла позиція Романа Бондарука, який «ногою відкривав двері» у його кабінет і наполягав, аби працівника ЛПЕ Олега Колісника призначили заступником Пуца.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
TFA Показати IP 28 Вересня 2011 16:27
Ясна річ, якщо влада буде пхати палки в колеса, а не допомагати у виведенні ЛПЕ з кризового стану, то тут директор мало що може зробити. Знайшли козла відпущення...
Лучанин Показати IP 28 Вересня 2011 17:25
Пуц - єдиний серед останніх керівників, який дійсно щось робить в ЛПЕ. Але держава ж гроші не доплачує, які повинна платити. Стосовно зверхньості - а куди вже можна бути нижче за наших депутатів, каналізація і та вище! Краще б допомогли людині поставити ЛПЕ "на ноги"!
лучанин Показати IP 28 Вересня 2011 17:50
Про які державні гроші ви говорите. ЛПЕ отримує навіть більше ніж перевозить пільговиків, бо тролейбусів на лінії зараз виходить значно менше ніж було до Пуца і людей вони перевозять менше, а субвенція лише збільшується. Їм скільки не дай. вони все вкрадуть.
TFA до лучанин Показати IP 28 Вересня 2011 19:52
Звідки така впевненість, що більше? Може наведете цифри? Вони може би і мали більше отримувати, але ж не приходить вчасно субвенція, або і взагалі не приходить. Крім того не слід забувати про те, що багато жере лізинг та соляра.
saturnandrey до лучанин Показати IP 2 Жовтня 2011 22:11
депутити обнагліли!
п.п Показати IP 28 Вересня 2011 17:51
і чого до нього вчепилися- могли б зжерли.Але за ним працівники горою стоять-що в наш час нетипово.
кондуктор Показати IP 28 Вересня 2011 18:29
Становище в аналогічних підприємствах в усіх областях майже однакове. А Пуц щось робить. А те, що він зверхній, то тут вже горбатого знаєте, що виправляє. Щодо рекомендації Сосоновського про його звільнення, то нехай цей злодій сам вийде з лайна і реабілітує себе, хоч на це треба багато років. Чуже під лісом видно, а своє під носом не помічається.
Знайомий Показати IP 28 Вересня 2011 22:40
Знаю Володимира Васильовича ще з 1995 року. Відповідальна та працьовита людина. Дивився по Аверсу оце збіговисько депутатів, які хотіли нагнути ВВ, але не вдалось:вистояв, показав свою принципову позицію. А от Ромчик Бондарук у цій передачі виглядав: свиня- свинею, аж гидко дивитись, як він затрясся, коли Пуц сказав, що він двері відкривав ногою. Хам ще той, а каже, що хтось соплі жує!
Здрасте Показати IP 29 Вересня 2011 00:35
Знову братва Сосновський+Осіпов+Бондарук=Лузери
Чистая линия Показати IP 29 Вересня 2011 08:14
Якщо Пуц погано працює, то заберіть його в міську раду директором якогось департаменту чи управління. Кубіцького ж забрали, він же повністю завалив ЛЕТП. Чиу влади з ним були спільні інтереси, а зараз прикривають щоб Кубіцький не сказав лишнього. Ну й дебільна влада.Хто працює, як Пуц, то ще на його і наїжджають, а Кубіцький циган сидить то його ніхто не зачіпає. Корупція.
правда Показати IP 29 Вересня 2011 10:12
знаю цю "дивну" ситуацію зсередини:крадуть безбожно та діляться з однією пані і все прикривається,як і при Кубіцькому. А відносно депутатів-убогі інтелектом-і Бондарук,і Василевський,і Бунда,іДячук,іПустовіт,і Сосновський,і Козюразрештою.Дивишся пряму трансляцію і стає прикро за лучан,які цю сучу стаю привели до влади.Кожне дбає за свій особистий бюджет-свині. Згадується фахівець Довгун Юрій,фахівець по перевезеннях Вадим Вітинський,впертий Москвич,емоційна Мамосюк,освічена Бондарчук Алла. А це -сміття...
Мамасюк до правда Показати IP 29 Вересня 2011 20:23
О, Свілана Вікторівна Мамосюк прокинулася. Так ви і не полюбили Козюру, зате Москвичу не зраджуєте...
Мамосюк Показати IP 30 Вересня 2011 09:55
Якого милого ви підписуєтесь за мене?Хочете знати мою думку? Будь-ласка! По-перше,я і не засинала,а ось ви,шановні,коли в крісла всілися,то про людей і забули зразу ж ,бо вважаєте,що все порішали для себе. Зрозумієте,що це не так. Ви -не БЮТ,а збіговисько віруючих ортодоксів та сектанти,а те,які ви всі там насправді-то я знаю краще навіть,як правда,не хочу робити вам бютівцям піару. Козюру є кому любити-його любить сам Романюк. Москвич-не мій чоловік,щоб я йому зраджувала,а в багатьох питаннях він розбирався краще,як деякі фахівці відділу комунального майна. Це ви -бютівці в регіонах винні в тому,що зараз роблять в Києві з вашим лідером.
Для мера Показати IP 30 Вересня 2011 10:20
Шановний мер. Тебе обрав народ, то служи народу, а не окремим особам. Байцим привів свого кориша в тролейбусне управління керувати маршрутками і всі сприняли це за належне. То створіть вже своє маршрутне підприємстве і відстаньте від ЛЕТП. Невігласи, лузери. Байцим, хіба це порядна людина? Натягнув наволочі в міську раду, а сам рулиш бізнесом. То вали з міської ради разом з Байцимом, Кравчуком, Кривицьким. Соколовську ми мабуть самі випремо з оркестром, який грав нещодавно в парку. Також пригвати з собою песіонерку Івевакову. А що Ковпак зовсім отупіла, що в неї стільки заступників?
я з луцька Показати IP 30 Вересня 2011 22:11
Хай працівники ЛПЕ перестануть красти і жалуватись бо вже тошнить. Водії 9 9а сидять в хуторку кожен вечір після роботи, спорять і палять той 100 грн, а другий, щоб не відстати 200 грн. і плачуть що грошей Депо не платить. Кожен день на лінії мають + з/п платять хай з запізненням але платять, щей лікарняне виплачуть. Порівняти з приватніками то це взагалі рай. Там не зарплати,не лікарняних і відпускні тільки на папері.
правда Показати IP 1 Жовтня 2011 00:23
Так їм Пуц на зборах дозволив "Лесю" з виручки на каву брати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus