USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Десь вкрали більше, ніж треба»: чи бояться Савченка начальники управлінь та департаментів

29 Березня 2018 14:15
Новопризначений голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко дасть своїм заступникам та начальникам управлінь 1-2 тижні, аби вони показали, що змінили принципи своєї роботи. Проте зараз він не збирається нікого звільняти, хоча й бачить їхні помилки та недопрацювання.

Про це йшлося 28 березня під час програми «На часі» в ефірі телеканалу «Аверс».

Нагадаємо, керівників, які не можуть впоратися з роботою, новий голова ОДА Олександр Савченко готовий звільняти, хоча й не має звички змінювати посадовців. Про це він повідомив під час заслуховування звіту директора департаменту інфраструктури та туризму Івана Мирки.

«Не хочу порушувати свої певні життєві принципи, адже, я вважаю, що краще тих людей, які зараз працюють, ніхто нічого не зробить. Вони знають проблематику, знають, що не зробили. Поки що вони не визнають свої помилки, але я знаю, які саме помилки вони допускали і чому, зокрема, навіть умовно кажучи про ями на дорогах – десь не допрацювали, десь вкрали більше, ніж треба, десь не проконтролювали. Я хочу, щоб у моїх партнерів з нелегкого завдання зробити Волинь щасливою, засвітилися очі, адже зараз чомусь вони ходять пониклі, можливо, там така атмосфера – я ще не розібрався. Люди зрозуміють, що все те, що я кажу не таке страшне, коли робиш роботу», - зазначив Олександр Савченко

З його слів, він ставить вимоги виконувати роботу швидко, ефективно та якісно.

«Сьогодні я переговорив зі своїми заступниками, я нікого не збираюся міняти, адже я даю шанс 1-2 тижні, аби вони показали, що змінилися. Можливо, вони хороші, але я хочу, щоб вони були кращі», – каже голова ОДА.

На його думку, аби перевірити людей, 3 тижні – це забагато.

«Наскільки я знаю, то 21 день – це курс лікування, який призначають лікарі, але я не в санаторії. Я не бачу тут хворих людей, можливо, хтось з них захворів байдужістю чи недбалістю, але це виліковується набагато швидше. Часто я поводжу себе іронічно, адже це не сприймається вороже і не є тиском на когось. Таким чином я просто доводжу інформацію, але якщо хтось вважає, що через мою посмішку можна проігнорувати все, що я сказав, то значить ця людина або безнадійна, або розгублена», - підсумував Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Микола Показати IP 29 Березня 2018 14:22
Налякали бабу одним місцем !
Держслужбовець Показати IP 29 Березня 2018 14:47
Цікаво, чи лишить пяничку Чубару керувати внутрішньою політикою. Поки ніякої немає:ні зовнішньої,ні внутрішньої, ні інформаційної. Чубара - пяничка, ні бум -бум в цій справі. Головачук - непонятно що то було. Корсак - взагалі не орієнтується як налагодити міжнародну співпрацю. Спостерігаємо,що Савченко зробить у цих трьох сферах.
Місцевий Показати IP 29 Березня 2018 16:05
Кресак Ю. взагалі завалив всі гранди з Волині, сидів як баран ні за один слова не сказав і в людей пройшли гранди з меншою кількістю балів.
Волинянин Показати IP 29 Березня 2018 18:00
Показником буде результат від роботи, в першу чергу, з прокуратурою, поліцією, судами, СБУ ,митниці та й з облрадою, накінець. Бо перелік економічних програм взяв під контроль А який результат розслідувань гучних справ, висяків по корупційних діяннях ?
Місцевому Показати IP 29 Березня 2018 18:36
Кресак ні слова не сказав? Коли це з ним таке траплялося?
ЛУЧАНИ Показати IP 2 Квітня 2018 22:26
А що освітяни в управлінні зробили? Їх усіх треба замінити і набрати нову команду , які розуміються в освіті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus