USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ділянку Центрального ринку передали новоствореному комунальному підприємству

25 Квітня 2018 12:15
У постійне користування ділянку Старого ринку отримало КП «Луцькі ринки»: таким чином забезпечуватимуть надходження коштів до міського бюджету, а не збагачення «Волинської облспоживспілки».

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради 25 квітня.

Депутати розглянули питання про надання в постійне користування КП «Луцькі ринки» ділянки на вулиці Глушець, 1 площею 0,5904 гектара, якою досі користувалася Волинська обслпоживспілка.

Павло Данильчук та Микола Федік наполягали на тому, що ділянку не варто надавати в постійне користування КП, а необхідно передати в оренду на рік. Проект рішення, мовляв, мав би стосуватися комплексного бачення концепції розвитку території Старого ринку.

Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук зазначив, що робоча група з визначення концепції розвитку цієї території працює, а щомісяця, поки ділянкою не користується КП «Луцькі ринки», міський бюджет втрачає кошти. Депутатів він закликав долучатися до діяльності робочої групи, не лише критикувати, а й надавати конкретні пропозиції щодо концепції використання цієї території.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук пояснив, що вільна земельна ділянка може надаватися в оренду лише на умовах аукціону. Отже, не факт, що перемогу в аукціоні здобуде комунальне підприємство, тому надання ділянки в постійне користування є виходом.

Ігор Поліщук підтвердив, що облспоживспілка може заплатити будь-які гроші, щоб перемогти в аукціоні, тому надавати ділянку в оренду не можна. З його слів, прийняття цього рішення є правильним для того, аби наповнювати бюджет міста, а не облспоживспілки.

У підсумку депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 25 Квітня 2018 12:33
Молодці !
любарт Показати IP 25 Квітня 2018 14:00
тож мали ринок забирати
вовк до любарт Показати IP 25 Квітня 2018 16:18
дятел кури бамбус
лучанка Показати IP 25 Квітня 2018 22:55
Коли ви с*ки подавитеся?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus