USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ділянку Центрального ринку передаватимуть КП «Луцькі ринки»

29 Серпня 2018 09:59
Земельну ділянку площею понад 2 гектари, яку раніше орендувала Волинська облспоживспілка, передаватимуть в постійне користування комунальному підприємству.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин і земельного кадастру 29 серпня.

Депутати розглянули проект рішення щодо передачі в постійне користування земельної ділянки площею 2,2125 гектара КП «Луцькі ринки». Йдеться про ділянку ринку «Центральний» на вулиці Глушець, 1. Як пояснив начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, це рішення ухвалюватимуть після попереднього рішення про відмову в поновленні договору оренди ділянки Волинській облспоживспілці.

Члени комісії рекомендували включити проект рішення в порядок денний сесії та підтримати його.

Нагадаємо, у квітні КП «Луцькі ринки» передали у постійне користування ділянку площею 0,5904 гектара на Центральному ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 2 Вересня 2018 23:07
Звільніть автостоянку скільки можна жувати соплі кривицького, а ще хочете Волинню керувати де хто і Україною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus