USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Діра в бюджеті – 112 мільярдів. Україні потрібна податкова реформа, – Ігор Палиця

10 Грудня 2020 16:58
Аби врятувати Україну від бюджетного колапсу, необхідна якісна податкова реформа. У цьому переконаний народний депутат України, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця.

«Через карантинні заходи багато українців втратили роботу, а бізнес зазнав величезних збитків. Щодня ситуація погіршується. Уряд запроваджує нові карантинні обмеження та локдауни, а партія влади в парламенті робить вигляд, що підтримує бізнес у скрутні часи. Внаслідок такого «управління» маємо «дірку» в бюджеті в розмірі 112 млрд грн, яка росте щодня», – йдеться на сторінці політика у Facebook.

Читати ще: Ігор Палиця пояснив, як вижити бізнесу в українських реаліях

«Щоб витягти Україну з цієї прірви, потрібні сильні та рішучі кроки. Передусім реформа податкової системи, яка стимулюватиме розвиток бізнесу, підприємницької діяльності. Одним із дієвих способів є заміна податку на прибуток податком на виведений капітал. Адже він заохочуватиме власників бізнесу вкладати зароблені кошти у розвиток підприємств. А це – зростання оборотів, а значить – нові робочі місця з гідною заробітною платою», – пояснив Ігор Палиця й додав, що саме тому партія «ЗА Майбутнє» у Верховній Раді працює над цією законодавчою ініціативою.

«Впевнений, якщо не цей склад парламенту, то наступний обов’язково підтримає цей законопроєкт. Адже він дозволить закрити дефіцит бюджету, забезпечить розвиток бізнесу в Україні, а людей – роботою», – підсумував нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Грудня 2020 17:42
Потрібно наполягати,щоб цей парламент прийняв цей закон.До другого,як до неба рачки.
Spectator Показати IP 10 Грудня 2020 22:34
А може треба скоротити видатки на різного роду чиновників/суддів/директорів з космічними зарплатами/доплатами/матеріальними допомогами...бач, і на інші статті витрат кошти знайдуться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus