USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Дівчина, яку зґвалтували у луцькому парку, працювала на «Новій пошті»

23 Лютого 2021 16:11
Дівчина, яку у вересні 2020 року згвалтували у парку 900-річчя Луцька, поверталась із роботи – вона працювала на «Новій пошті».

Про це під час засідання комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 23 лютого, розповів начальник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Сергій Рудницький.

Зі слів правоохоронця, протягом 2020 року на території міста трапилось одне зґвалтування.

«Це відомий факт, коли у вересні 2020 року дівчину, яка йшла з роботи, затягнули в парк 900-річчя і зґвалтували. Вона працювала на «Новій пошті». Особу злочинця встановили і затримали протягом доби, а справу скерували до суду», - повідомив Сергій Рудницький.

Нагадаємо, 19 вересня 2020 року, близько 2.00 в парку 900-річчя Луцька молодик напав та жорстоко зґвалтував 20-річну дівчину, яка поверталася додому з роботи. Підозрюваним виявився 25-річний лучанин, який неодноразово уже мав проблеми з законом через крадіжки, грабежі та розбої. Зловмисник переслідував 20-річну дівчину, яку перед цим побачив у нічному магазині на вулиці Відродження в Луцьку. У Луцькому міськрайонному суді йому обрали запобіжний захід.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що протягом минулого року у Луцьку сталося 74 грабежі, із яких 53 правоохоронцям вдалося розкрити. Зокрема, зухвалий злочин трапився у жовтні 2020 року в одній із квартир на проспекті Перемоги – злочинець проникнув у помешкання і виніс ювелірні вироби при власниці житла, яка просто спостерігала за процесом.

Також на сторінках видання йшлося про те, що у 2020 році правоохоронцям вдалося викрити організовану злочинну групу, яка здійснювала збут психотропних речовин у Луцьку через телеграм-канал, залишаючи у сховках «закладки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юра Рабон Показати IP 24 Лютого 2021 20:36
З нової пошти з роботи йшла о другій годині ночі ??? Абсурд якийсь
Анонім до Юра Рабон Показати IP 25 Лютого 2021 10:47
Яка кому різниця звідки вона йшла?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus