USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Для чотирьох лікарень Волині закупили медобладнання на 4 млн доларів

23 Березня 2018 09:13
Волинь закупила обладнання на 4 мільйони доларів для проведення діагностики та лікування серцево-судинних захворювань, а також комплекти комп’ютерного обладнання.

Про це стало відомо під час презентації роботи медичної інформаційної системи «Реєстр індивідуального серцево-судинного ризику дорослого населення Волинської області» у четвер, 22 березня, повідомляє Перший.

Начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюкп овідомив, що завдяки реалізації проекту МОЗ «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» вдалось за кошти Світового банку придбати ангіографи.

«На сьогодні вже підписані контракти і почалася поставка обладнання на суму майже 4 мільйони доларів, в тому числі прийшли вже перші комплекти обладнання на первинну допомогу, повністю закуплені комп’ютери на кожну амбулаторію, придбано програмне забезпечення і підписано вже контракти і проводяться роботи по підготовці приміщення для встановлення вузькоспеціалізованого обладнання, такого як ангіографи», - розповідає Ігор Ващенюк.

За його словами, до літа в області встановлять 3 ангіографи і буде відкрито окремий центр у Ковелі. Таким чином, це дасть можливість проводити стентування судин у чотирьох ключових лікарнях – у Луцьку, Ковелі, Нововолинську та Камінь-Каширську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus