USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

150 гімнасток зібралося у Луцьку на благодійний турнір

19 Грудня 2017 08:55
Більше 6 тисяч гривень зібрали під час благодійного турніру з художньої гімнастики «Допомога дітям з обмеженими можливостями» у Луцьку. Попри те, що змагання вже стали традиційними, цього року вони мали були присвячені пам’яті Миколі Романюку.

Нагадаємо, що змагання розпочалися 16 грудня у спортзалі корпусу № 1 (В) СНУ імені Лесі Українки в Луцьку і тривали два дні.

Заступник директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Андрій Розтока розповів, чому цього року змінили назву змагань.

«На цих змаганнях була різна вікова категорія, як командна так і індивідуальні. Турнір був традиційно присвячений до Дня святого Миколая, але так сталося, що пішов із життя міський голова Микола Романюк. Раніше в місті цей вид спорту був під його патронатом, тому ці змагання приурочили його пам’яті. Також захід має благодійний характер, зокрема, збирають кошти для діток луцького навчально-реабілітаційного центру», - розповів посадовець.

Участь у змаганнях взяли 150 гімнасток Луцька, Володимира-Волинського, Рівного та Львова.

Голова федерації гімнастики Волині Тетяна Фігель каже, що підрахувавши гроші, вдалося зібрати 6337 гривень і 50 копійок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus