USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку коронували принцес гімнастики

18 Квітня 2016 23:00
Змагання з художньої гімнастики «Принцеса гімнастики» відбулися у Луцьку. Особливістю луцьких стартів є казкова атмосфера, яка допомагає учасникам показати свої найкращі виступи, а глядачі стають свідками захоплюючого шоу. Родзинкою турніру є коронація найкращих спортсменок. Дівчатка мають змогу посидіти на справжньому троні і приміряти блискучу корону.

«Ми стараємося зробити для наших вихованців не просто змагання, а створити спортивну казку. Ми єдині проводимо коронацію, а не лише нагороджуємо медалями призові місця. Це – своєрідна перлина нашого турніру. Цим яскравим святом ми нагороджуємо дітей за їхню працю», - зазначила Оксана Заліщук, тренер-хореограф Луцької ДЮСШ №2.

До столиці Волині прибуло 190 учасників з Волинської, Рівненської, Львівської, Закарпатської, Київської, Запорізької, Одеської, Дніпропетровської областей. Найскладніші елементи демонстрували дівчата з старших вікових груп до 17 років. Наймолодшим гімнасткам було лише по три роки.

«Наші наймолодші учениці займаються лише два-три місяці. Якщо дитина здібна від природи, то вона вже в змозі вивчити вправу і з нею виступати. Діти стають впевненими у собі, гарними, відкритішими. Спорт привчає їх змалечку правильно розподіляти свій час», - розповіла Оксана Заліщук.

Виступом своїх підопічних тренер залишився задоволений. Але не приховує, що кожного разу сильно хвилюється за своїх вихованок.

Рецепт успіху водночас простий і складний: постійні тренування, правильний графік занять і участь у змаганнях.

«У нас дуже сильна команда – діти стараються, батьки вболівають, підтримують спонсори, дирекція ДЮСШ №2 допомогла. Ми задоволені виступом наших спортсменок, вони показали хороший рівень, достойні результати. Надіємося в майбутньому на ще кращі результати».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКІ ГІМНАСТКИ СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ЛЬВІВСЬКОГО ТУРНІРУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Батьки Показати IP 19 Квітня 2016 11:00
Дякуємо адміністраціі дюсш-2, за чудово проведенні змагання!!!
Мама учениці Показати IP 19 Квітня 2016 13:26
Побільше б таких змагань. Супер організація і проведення. Тренерський колектив та адміністрація ДЮСШ №2 - молодці!
мама Показати IP 19 Квітня 2016 17:24
Дякуємо організаторам Оксані Заліщук та Валентині!без них це свято неможливе! І звичайно спонсорам!і батькам
батьки Показати IP 19 Квітня 2016 18:52
фігель мае у них вчитисьпроводити змаганя
спостерігач Показати IP 19 Квітня 2016 22:17
в них усі мають вчитись!!!! дійсно для дітей усе роблять!
об'єктив до спостерігач Показати IP 22 Квітня 2016 07:59
В першу чергу треба повчитись проводити змагання спорт-естету: змагання для дітей, а не для себе.
Олена Показати IP 20 Квітня 2016 09:18
Щиро дякуємо Валентині Рашидівні та Оксані Михайлівні за чудову організацію змагань, за спортивне виховання наших дітей, за самовіддачу. А також усім батькам та спонсорам, які приймали участь в організації такого свята. Хороша команда у найкращих тренерів!!!
Ірина Показати IP 21 Квітня 2016 09:27
Наші тренери НАЙКРАЩІ,дякуємо за те,що ви робите для наших дітей!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus