USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для луцьких атовців просять безплатне лікування

21 Листопада 2017 11:40
У Луцьку просять безкоштовно лікувати учасників антитерористичної операції, а також членів їх родин.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Так, на розгляд комісії було винесене питання про затвердження Комплексної програми підтримки мобілізаційних учасників АТО на сході України, членів сімей загиблих (померлих), які зареєстровані в місті Луцьку на 2018-2020 роки.

Голова Центру допомоги учасникам АТО Ярослав Мудрик запропонував внести зміни до програми та забезпечити безкоштовним медичним обстеженням та лікуванням в медичних закладах військовослужбовцям ЗСУ, добровольців, контрактників, а також членів їх родин та членів родин загиблих.

Втім, члени комісії зауважили, що це питання потребує додаткового вивчення та порівняння з медичною реформою, яка відбудеться у наступні роки.

Відтак, комісії проголосувала за винесення питання на розгляд сесії та рекомендувала підтримати його на сесійному засіданні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 21 Листопада 2017 12:16
А чого треба ще просити? Для уч.бойових дій і так лікування безплатне по закону гарантоване. І в Луцьку, і в харкові, і в Одесі, і в Іванчах, і в Локачах, по всій Україні!
атовець Показати IP 21 Листопада 2017 16:35
Хто такий Ярослав Мудрик ? Атовець? Ми не знаємо такого атовця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus