USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Для луцьких безхатьків придбають модульну будівлю

25 Березня 2023 15:48
Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцької міської територіальної громади» оголосив тендер на закупівлю модульної будівлі контейнерного типу для перебування осіб без постійного місця проживання.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників приймають до 28 березня. Аукціон розпочнеться 29 березня.

Очікувана вартість закупівлі – 940 тисяч гривень.

Відповідно до технічного опису, модульна будівля контейнерного типу для перебування осіб без постійного місця проживання відповідатиме наступним характеристикам:

- розміри: 9х4,8х3,1 м, висота стелі – 2,5 м, загальна площа – 43,2 кв. м;

- каркас: периметр основи виконано з металевого швелера, периметр даху, несучі опорні кути виконано з профільної труби 80х80 мм, модуль обладнано відкритими такелажними кріпленнями, всі металеві елементи каркасу покрито антикорозійним ґрунтом і забарвлено емаллю;

- підлога: підшивка основи оцинкованим гладким листом, гідроізоляційна мембрана, утеплення базальтовою ватою, пароізоляційна мембрана, покриття підлоги напівкомерційним лінолеумом;

- стеля: ДСП товщиною 16 мм, гідроізоляційне покриття з ПВХ мембрани, утеплення мінеральною ватою, пароізоляційна мембрана;

- зовнішні стіни: профільний металевий лист із полімерним покриттям, гідроізоляційна та пароізоляційна мембрани, утеплення мінеральною ватою;

- перегородки: пароізоляційна мембрана з обох сторін, утеплення перегородки мінеральною ватою;

- металопластикові вікна та металеві двері;

- прихована електропроводка;

- LED-освітлення;

- опорний фундамент: блоки бетонні, здатні витримувати навантаження модульного будинку, основа під бетонні блоки повинно бути виконано з шлаку доменного гранульованого.

Передбачено, що в модульному будинку буде розташовано сім металевих двохярусних ліжок, дві шафи, три столи та 14 стільців.
Термін поставки – від 25 квітня до 30 червня цього року. Поставку та монтаж модульної будівлі буде здійснено за рахунок постачальника.

Гарантія на конструкцію становитиме не менше ніж один рік.

Нагадаємо, кошти на на придбання контейнеру для територіального центру для забезпечення нічного перебування осіб без постійного місця проживання було передбачено в бюджеті громади на останній сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 25 Березня 2023 18:01
Хочу і собі в безхатьки. Бо закінчив інститут, вже 32 років на державній роботі, а на хату не назбирати.
безхатько до Анонім Показати IP 25 Березня 2023 19:08
Приходь. Будемо разом вранці шукати недопиту каву в сміттєвих бачках. Веселіше буде.
безхатько до Анонім Показати IP 25 Березня 2023 20:29
У нас всі з вищою освітою, тому ніяких преференцій і скидок не буде.
Лисий знавець Показати IP 25 Березня 2023 18:44
Тепер безхатьки вже не БЕЗхатьки, а ХАТЬКИ !
Ахаха Показати IP 25 Березня 2023 21:02
бомжі понапиваються і спалять ту халабуду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus