USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт школи і будівництво амбулаторії: до бюджету Луцької громади внесли зміни

7 Березня 2023 11:34
На капітальний ремонт вулиць Луцької громади, зокрема за рахунок розподілу вільних залишків бюджетних коштів, буде спрямовано 50 млн грн.

Про це стало відомо 7 березня під час позачергового засідання сесії Луцької міської ради. Депутати розглянули проєкт рішення про внесення змін до бюджету Луцької міської територіальної громади на 2023 рік.

Очільниця департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова інформувала, що зміни пов’язані з розподілом вільних залишків бюджетних коштів, які утворилися станом на 1 січня поточного року.

«Планується спрямувати на програми територіальної оборони та покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин загалом 15 млн грн, на демонтаж рекламних щитів 700 тис. грн, на надання матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення 1 млн грн, на придбання контейнеру для територіального центру для забезпечення нічного перебування осіб без постійного місця проживання 1 млн грн, на капітальний ремонт вулиць 50 млн грн, на експертизу проєкту щодо ремонту школи №5 150 тис. грн, на завершення будівництва амбулаторії в селі Жидичин обласному бюджету 300 тис. грн», – розповіла Лілія Єлова.

Також бюджет громади отримає 10 млн грн субвенції з обласного бюджету на ремонт доріг та 360 тис. грн субвенції на природоохоронні заходи.

Нагадаємо, із бюджету Луцької громади передбачили 5 млн грн на придбання необхідного обладнання одному з батальйонів 100-ї бригади тероборони Волині, який зараз воює на сході країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus