USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Для шкіл Маневицького району придбають автобус

29 Липня 2019 23:11
Для забезпечення потреб загальноосвітніх навчальних закладів Маневицького району в новому навчальному році закуплять шкільний автобус.

Відкриті торги вже оголосив відділ освіти Маневицької районної державної адміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 13 серпня, а аукціон має розпочатися 14 серпня.

Очікувана вартість транспортного засобу становить 1,9 мільйона гривень.

Мова - про одноповерховий спеціалізований автобус для перевезення школярів, пасажиромісткістю не менше 30 місць, жовтого кольору. Автобус має бути новим, виготовленим не раніше 2019 року, із відповідністю екологічним нормам не нижче Євро-5, із системою обігріву салону тощо.

Автобус мають поставити громаді до початку жовтня поточного року. Гарантійний термін на транспортний засіб становитиме не менше 24 місяців або 100 тисяч кілометрів пробігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus