USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Для волинської школи збудують укриття за 8,6 млн

17 Березня 2024 19:41
Управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосило тендер на нове будівництво укриття закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 9 міста Ковеля, що на вулиці Олександра Олеся, 9.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників прийматимуть до 21 березня. Аукціон заплановано на 22 березня.

Очікувана вартість робіт – 8,588 мільйона гривень.

Як ідеться в тендерній документації, в рамках будівництва в школі № 9 у Ковелі буде споруджено одноповерхове укриття на сто людей. Роботи включатимуть, зокрема, розроблення ґрунту, облаштування фундаментів, мурування стін, улаштування перекриттів, прокладання та ізоляцію трубопроводів, електромонтажні роботи, облаштування системи пожежної сигналізації, встановлення відеоспостереження.

Роботи мають завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконане будівництво становитиме 10 років.

Читати ще: Для дитсадка в селі на Волині облаштують укриття

Нагадаємо, в закладах освіти Ковельської громади продовжують облаштовувати укриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
енциклопедія Показати IP 17 Березня 2024 22:43
Укриття це для картоплі від непогоди, а бомбосховище це для людей
Сергій Показати IP 18 Квітня 2024 10:13
Це чудова новина, але як щодо якості освіти? Вона дуже сильно впала через війну в нашій країні. Особисто я б рекомендував поступати на навчання в більш якісні заклади, наприклад - в Польщу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus