USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Для даішників роблять «козирні» пости. ФОТО

5 Квітня 2012 17:46
На Волині створюють нові пости ДАІ. Тож на базі стаціонарного пункту ДПС ДАІ у Любомлі відбулося урочисте відкриття.
Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.
За словами начальника волинської міліції Богдана Щура, кожен пост має у своєму розпорядженні патрульний автомобіль, стаціонарну радіостанцію, телефон, факс, комп’ютер із встановленими автоматичними інформаційно-пошуковими базами ДАІ. Окрім цього, пости обладнані засобами надання першої медичної допомоги і примусової зупинки транспортних засобів.
Він наголосив також, що пости ДПС під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012 виконуватимуть роль антикризових центрів: тут працівники служби надаватимуть учасникам дорожнього руху, зокрема вболівальникам і туристам із Польщі та Білорусі, консультаційну допомогу, за потреби викликатимуть технічних спеціалістів, екстрені служби.

«Ми напрацювали алгоритм дій із ректором Волинського національного університету імені Лесі Українки Ігорем Коцаном щодо залучення студентів, котрі працюватимуть перекладачами, до несення служби і надання допомоги іноземним громадянам. Таким чином ми намагаємося забезпечити максимально комфортне перебування громадян інших держав на теренах України», - переконує Щур.
Пріоритетним питанням на сьогодні залишається придбання трьох мобільних апаратно-програмних комплексів автоматичного контролю за транспортними засобами «Рубіж».
За допомогою цієї системи здійснюватиметься контроль за рухом транспортних засобів: у місті Любомль та селищі Маневичі – у чотирьох напрямках руху, а в селищі Цумань – у двох. Також у випадку пересування автомобіля, який знаходиться у розшуку або орієнтуванні, система подасть сигнал інспектору ДАІ про його зупинку.
Вартість необхідного технічного обладнання становить більше 1,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
1 Показати IP 5 Квітня 2012 23:22
"тут працівники служби надаватимуть учасникам дорожнього руху, зокрема вболівальникам і туристам із Польщі та Білорусі, консультаційну допомогу". А нам, простим сметним, що надаватимуть, як раніше, головну біль.
andrej Показати IP 6 Квітня 2012 09:16
...і штрафи заоблачні!!!
Дядя Вася пішохід до andrej Показати IP 6 Квітня 2012 09:34
А ти не порушуй, їдь в населеному пункті 60, а не 90, пішоходів пропускай на переході, і платити не будеш...
Очевидець Показати IP 6 Квітня 2012 20:55
Цікаво, чому місцеві працівники МВС не знають іноземних мов? Адже працюють вони в прикордонній зоні.А підручні засоби зв"язку надали місцеві підприємці. Бідна міліція!! Ха-ха!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus