USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Дорогу між Устилугом та Володимиром відремонтують на 80% вже цього року

16 Вересня 2020 08:30
13 кілометрів дороги між Володимиром та Устилугом цьогоріч завершать на 80%.

Про це розповів заступник начальника служби автомобільних доріг Волині Ншан Антонян під час зустрічі з народним депутатом Ігорем Гузем та головою Зарічанської ОТГ, кандидатом у мери Володимира Ігорем Пальонкою, пише БУГ.

Епопея з ремонтом дороги тривала біля трьох років. Нарешті у вересні розпочали фрезування дороги.

«Вересень 20-го року, є польська техніка і завезений весь матеріал, фрезують дорогу. Я сподіваюся, що в кінці цього року і в першій половині наступного року вся ділянка дороги від Володимира-Волинського до Устилуга буде зроблена», – сказав нардеп.
За словами Гузя Володимир в абсолютно виграшній ситуації, адже роблять дороги з трьох боків міста: ще в напрямку Любомля від Верби, а також Шистівську об’їзну.

«Це дуже важлива дорога, оскільки вона веде з Європи до Володимира – міста, яке стане центром великого району. Це дасть можливість залучити інвесторів», – сказав Пальонка.

Ншан Антонян розповів, що завдяки співпраці вдалося зрушити ситуацію з точки. Він приніс вибачення перед мешканцями міста за тимчасові незручності.
«Хочу запевнити вас, що у нас плани грандіозні. Цього року хочемо встигнути зробити нижній шар в асфальтобетоні. Повністю 13 кілометрів дороги. Всі можливості і техніка для роботи є, щоб виконати 80 кілометрів дороги», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гузь Показати IP 16 Вересня 2020 09:01
А Гузь тут причому?
123 до Гузь Показати IP 16 Вересня 2020 11:05
Піар, вибори ж місцеві скоро.
Як? Показати IP 16 Вересня 2020 14:30
Строять, як мокре горить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus