USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До кінця липня у Луцьку завершать розчищення Сапалаївки. На черзі – Стир

11 Червня 2021 18:50
У Луцьку розчищають ділянку річки Сапалаївка від вулиці Шопена до вулиці Набережної. У планах – розчищення головної водної артерії міста річки Стир.

Про це 11 червня під час традиційного щотижневого звіту повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Річка надзвичайно заросла. Фактично, в деяких місцях її вже й не видно. Вважаю, що вже давно треба було це зробити. Добре, що зараз дійшли до цього руки. Розчищенням ми значно покращимо стан цієї річки, тому що самосів дерев, який там зростає, засмічує і замулює річку. Дерева падають і заважають нормальному гідрологічному режиму річки. Після виконання цього обсягу робіт, будемо братися за іншу ділянку Сапалаївки. Таким чином, з часом повністю розчистимо річку», – зазначив мер.

З його слів, станом на сьогодні, вже оголосили процедуру закупівлі на розчищення річки Стир, на ліквідацію різноманітних замулень та видалення аварійних дерев, які ростуть на узбережжі.

Також дістануть дерева, які знаходяться у водах річки. Роботи планують розпочати вже в липні.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що на початку червня цього року розпочали розчистку берегів річки Сапалаївка від повалених, сухостійних, фаутних, уражених омелою, аварійно-небезпечних дерев, кущів, самосіву на відрізку від моста на вулиці Шопена до вулиці Набережної.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 11 Червня 2021 19:23
Це звичайно чудово, але ще б хотілося щоб почистили саму Сапалаївку від того сміття що в ній лежить, про те щоб прибрати мул я вже мовчу. Чому тільки Стир?
Людина Показати IP 11 Червня 2021 22:54
Страшний сморід в місці! Зробіть, хоч щось!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus