USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку розчищають береги Сапалаївки

3 Червня 2021 18:15
Цього тижня розпочали розчистку берегів річки Сапалаївка від повалених, сухостійних, фаутних, уражених омелою, аварійно-небезпечних дерев, кущів, самосіву на відрізку від моста на вулиці Шопена до вулиці Набережної.

Подекуди зарослі такі, що річку взагалі не видно, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Проведення таких робіт організовано на численні звернення мешканців міста щодо впорядкування прибережної захисної смуги, а також з метою попередження засмічення, замулення та порушення природного гідрологічного режиму річки через утворення заторів від гілля, листя дерев та чагарників, які знаходяться в незадовільному стані.

Відповідно до акту обстеження та ордеру на відповідні роботи, підлягає видаленню 236 аварійних, вітровальних, порослевих самосійних дерев та 46 кущів.

Роботи триватимуть протягом червня цього року.

Після завершення робіт буде проведено планування берегової смуги, а в подальшому – її залуження та висаджування декоративних насаджень», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
антоніна Показати IP 3 Червня 2021 18:51
Молодці хлопці,розчистіть будласка біля сіті парку.Дякую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus