USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До кінця року Волинь отримає три нові габаритно-вагові комплекси

7 Листопада 2017 16:46
За гроші, надані Європейською комісією, Уряд України придбав 26 габаритно-вагових комплексів, за допомогою яких працівники Укртрансбезпеки зважуватимуть транспорт.

Всього до кінця року їх мають отримати 78. Зокрема, Волині передадуть 3, повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Нагадаємо, у спекотний період року за температури повітря +28 градусів і вище вантажівкам масою понад 24 тонни заборонено рухатися дорогами державного значення. Як відомо, єдиний габаритно-ваговий комплекс наразі працює на трасі Луцьк-Львів поблизу села Терешківці, що на Горохівщині.

Раніше йшлося про те, що один із комплексів розмістять на трасі Луцьк–Володимир-Волинський, яку наразі ремонтують. Ще два – на автошляхах Луцьк–Рівне та Луцьк–Ковель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus