USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

До кордону з Росією залишається 50 км, – Залужний про успіхи ЗСУ на Харківщині

11 Вересня 2022 13:11
Від початку вересня Збройні сили України вже звільнили від російських загарбників понад три тисячі квадратних кілометрів українських територій.

Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

«Збройні сили продовжують звільнення окупованих Росією територій. Від початку вересня понад 3000 кв. км повернуто під контроль України», – ідеться у дописі.

За його словами, «на Харківському напрямку ми почали просуватися не тільки на південь та схід, а й на північ. До виходу на державний кордон залишається 50 км».

Читати ще: Виганяємо нечисть з України: воїни 14 бригади звільнили селище Чкаловське

Залужний оприлюднив світлини, на яких результати роботи кількох підрозділів ЗСУ. Він зазначив, що у тісній взаємодії підрозділи ЗСУ звільнили села Байрак, Нова Гусарівка, Щурівка й Вільхуватка. Захоплення потужних укріпрайонів російських військ, які росіяни назвали «Масква», «Омск» й «Пітєр», дало змогу розгорнути контрнаступ на Балаклію, Ізюм та Куп‘янськ.
«Пишаюся і вдячний кожному українському військовослужбовцю. Маю за честь боротися пліч-о-пліч з вами. Вічна пам’ять полеглим в боях за Україну!» – наголосив Залужний.

За даними Генерального штабу ЗСУ, станом на ранок 11 вересня українські підрозділи зайшли до Куп’янська, триває звільнення населених пунктів Куп’янського та Ізюмського районів Харківської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus