USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

До КП «Ласка» в Луцьку за майже 1 млн прокладуть мережі водовідведення

6 Грудня 2021 21:21
У Луцьку запланували капітальний ремонт мереж водовідведення ветеринарного та комплексно-ветеринарного приміщення комунального підприємства «Ласка», що на вулиці Мамсурова, 9.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт оголосило управління капітального будівництва Луцької міської ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 8 грудня. Потім уже розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість ремонту мереж водовідведення становить 982 897 гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть розбирання облицювання стін з керамічних плиток, демонтаж підвіконних дошок, металевих ґрат, внутрішнє опорядження (зокрема, заміну дверей, улаштування цементної стяжки та нового покриття з керамічних плиток, штукатурення стін, їх облицьовування керамічними плитками, фарбування стель), облаштування електроосвітлення, господарсько-побутового водопроводу, прокладання зовнішніх мереж водопостачання та каналізації, відновлення покриття в місцях прокладання мереж, придбання керамічного обігрівача тощо.

Капітальний ремонт мереж водовідведення ветеринарного та комплексно-ветеринарного приміщення «Ласки» мають закінчити до 30 червня 2022 року. Гарантійний термін на виконані роботи та змонтовані конструкції становитиме три роки.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що колишня директорка КП «Ласка» Богдана Новарчук укладала договори з іншими громадами і, здійснюючи там відлов тварин, привозила їх до Луцька. Громадські організації колишньої керівниці КП «Ласка» зареєстровані в її квартирах. Луцький міський голова Ігор Поліщук навіть звертався до міських голів та голів ОТГ щодо припинення співпраці з вилову безпритульних тварин з підприємцем Богданою Ткачук, яка є засновником і керівником ГО «Порятунок чотирилапих».

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Радувець Ларіса Показати IP 6 Грудня 2021 21:33
Більше немає фантазії як вкрасти гроші?
Дідо Показати IP 7 Грудня 2021 00:17
Бездомні тварини це відро без дна, скільки не лий все одно буде мало. Немає що розбазарювати гроші громади на нісенітниці. Закривайте це КП ласка!
до дідо до Дідо Показати IP 7 Грудня 2021 10:35
У всіх цивілізованих країнах існують притулки для тварин,які до вашої уваги теж живі істоти і хочуть жити і мають жити на землі.І ми можемо покращитит їхнє існування.І не вам диктувати і вказуватти чи закривати Кп чи ні.Немає можливості,то пройдіть мимо.
Анонім до до дідо Показати IP 7 Грудня 2021 11:19
У цивілізованих країнах кажуть що у кожної собаки має бути власник на кінці повідка. Немає? Тоді на вулицях їм немає що робити, місто для людей, а не для тварин.
до аноніма до Анонім Показати IP 7 Грудня 2021 11:37
Все вірно.що у кожної собаки має бути власник.і тільки власник відповідальний за своїх тварин.і має розуміти ,щоб не розплоджувати безпритульних,потрібно стерилізувати або каструвати.А не розкидати по всьому місту приплоди.
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2021 11:40
Чому при совкі як зараз говорять в Луцьку не було бродячих собак , хоч і не було ніяких притулків для собак.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus