USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька на зустріч з Порошенком звезли бюджетників області. Відео

15 Січня 2019 12:03
Сотні людей за розпорядженням голови Волинської ОДА Олександра Савченка звезли з районів області, аби забезпечити масовку з потрібних людей президенту Петру Порошенку.

Як йшлося у розпорядженні, до Луцька мали привезти близько 2500 осіб. Зранку 15 січня перед приїздом Порошенка до Луцька з’їхались пасажирські автобуси з людьми з різних районів області.

Аби приховати цей факт, людей висаджували не в центрі міста, де планується зустріч з гарантом, а на вулицях Набережній та Шевченка.
Для того, аби довезти бюджетників, використали шкільні автобуси, якими возять учнів у селах. Після цього людей, яких змусили приїхати до Луцька, повели до центру міста. Організовані колони помітили на вулиці Лесі Українки.
Лучанин Ілля Токаренко помітив ще одну колону на вулиці Шевченка. Ймовірно, це саме ті люди, яких висадили на Набережній.
Ще декілька автобусів припарковані в центрі міста таким чином, аби не привертати увагу масовістю.
Очікується, що саме ця масовка, як і в Рівному, буде створювати картинку «теплого прийому» гаранта та забезпечить «правильними» питаннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ТОМОС-ТУР» НА РІВНЕНЩИНІ: ПОРОШЕНКО ЗУСТРІВСЯ ЛИШЕ З «ОБРАНИМИ»

В той час як чимало волинян хотіли б задати дійсно важливі питання про еміграцію українців, вбивства активістів та журналістів, завищені на догоду олігархам та МВФ тарифи на комунальні послуги тощо.

ЧИТАТИ ЩЕ: 12 ЗАПИТАНЬ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ ВІД ВОЛИНЯН
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Олег Показати IP 15 Січня 2019 12:09
Як Героїв ховають то щось не приїджають а тільки коли перед виборами то всі "злазяться"
Лучанин Показати IP 15 Січня 2019 12:28
Порошенко все ж таки 1 особа держави. Тому і дії відповідні
Анатоль_ до Лучанин Показати IP 15 Січня 2019 12:47
I шоколадки в нього смачненьки!
обурений Показати IP 15 Січня 2019 12:29
Скільки триватиме цей екскурс з ТОМОСОМ, який по праву заслужив гордитися не ПОРОШЕНКО, а ФІЛАРЕТ? ...
К.лучанин Показати IP 15 Січня 2019 12:36
Тоді в мене таке побажання ( не пропозиція, не вимога) для виборів Президента: нехай оті привезені 2500 оісіб Волині за нього і голосують! Це не мій Президент і я за нього олігарха скоробагатченка, прибічника Януковича, одного із засновників Партіїї регіонів не голосував. Україна при ньому просто катиться в прірву бідності, ще залишилось землю продати і він намагається це зробити під МВФ. Нехай люди роблять висновки. Пенсіонерів вже просто списали, роблячи жалюгідні подачки до пенсій. Значна маса пенсіонерів має пенсію нижче прожиткового рівня 1853грн. То як їм взагалі жити в цій державі олігархів? Релігійні питання не коментую - це чистої води політика. 5 років тому ФІЛАРЕТ заявляв ( я це памятаю як багато українців ) що він не підтримує ТОМОС , бо навіщо одне рабство від РПЦ замінювати на інше від КОНСТАНТИНОПОЛЯ. Я це не придумав, це було.
Катя Показати IP 15 Січня 2019 12:45
Мозок.Методи комуняк
українець Показати IP 15 Січня 2019 13:21
скоро не буде бюджетників ,чим будуть робити масовки-примусовки
Луцьк Показати IP 15 Січня 2019 13:31
Краще б стільки дітей сільських до йолки привезли. А він сам проїхався по селах і побачив до них дорогу, запитав як люди живуть скільки в них пенсія.
А йому це потрібно? до Луцьк Показати IP 16 Січня 2019 11:06
А йому це потрібно?
Сергей Сепар Показати IP 16 Січня 2019 08:44
Маете те що маете. А вiн вас мает як бажае.
Лучанину Показати IP 16 Січня 2019 15:10
Серйозно? Щось я собі мало уявляю звезених держслужбовців у США або у якій там Німеччині.
Євген Показати IP 17 Січня 2019 08:34
Із мого досвіду - це організований підвіз бажаючих, а не бюджетників. Жодного примусу, обману(не знання куди та для чого) чи проплати. Лише надано транспорт що здатен перевозити зазначену кількість людей. З нову ж таки з досвіду людей набирається на такі автобуси з лишком і не останню роль в агітації грають воїни що зокрема давно вже не на бюджет працюють. Принаймні Я про Павлоград(Зах.Донбас бо сарафанне радіо не обмежилося містом) кажу. Інша справа шкільні автобуси: як юридично оформили(цікаво, а не неможливо) та чи не випадково їх сфотографували в числі решти? У нас наприклад школа зі власної ініціативи збирала вчителів поїхати на опорну школу глянути щоби перестали їй противитися. З мого маненького досвіду всі автобуси міжміського класу, а не шкільні тож і тут гадаю так. Окремо хочеттся про запитання частини з волинян побалакати, але тут варто врахувати що мені зі Січеславщини не видно що там у вас на місцевому рівні. Еміграція - це точно не переплутано з заробітчанством бо останнє вигідніше навіть далеко від Польщі, а там поряд кордон з державою що легально працевлаштовує по безвізу та має з Україною угоду про зарахування в Україні стажу на пенсію. Вбивства активістів та журналістів - це слова подяки що саме в ці роки їх розслідування почали все частіше бути ефективними чи про те що наші ЗМ"І" вперто висвітлюють лише нерозкриті(навіть ті що в процесі та відомо про перші успіхи), а розбавляти розкритими забувають, як і взагалі забувають про тих активістів/журналістів чиї вбивства розкриті проте вносять їх у статистику вбивств узагальнюючи що всі нібито не розкриті. Завищені тарифи на догоду олігархам та МВФ узагалі набір брехні та напівправди. Наприклад ціна на газ після всіх підвищень досі трохи занижена, але радує що тепер субсидії отримують лише неплатоспроможні, а не всі. Та й таким чином знищено купу схем розкрадання пов'язаних із різницею ціни для населення та підприємств, а також завдяки достатньому заробітку національне видобування не лише не потребує дотацій для виживання, а й нарощує видобуток. Що ж до олігархів, то в них потроху суди відбирають активи на користь держави. Навіть у Ахметова попри заяви ЗМ"І" що в нього перемир'я з Порошенком після шантажу ціною в державу щодо Ротердам+. Про МВФ узагалі маячня. Дефолт мабуть у кільканадцять разів ліпше був би сприйнятий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus