USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До складу виконкому Луцької міськради пропонують ввести представника ОСББ

23 Січня 2017 16:19
Оскільки член виконкому Роман Бондарук насправді не презентує інтереси голів ОСББ Луцька, ввести до складу виконавчого комітету пропонують представника громадської організації, що об’єднала до 80 голів ОСББ.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 23 січня.

Як повідомив член фракції «УКРОП» Петро Бойко, на розгляд сесії вносять проект рішення щодо зміни чисельності виконкому та його персонального складу.

Питання пов’язане з тим, що від ГО «Рада голів правлінь об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Луцька» просять включити до складу виконкому Валерія Корпача. Попри те, що начебто від ОСББ до складу виконкому входить Роман Бондарук, зі слів Петра Бойка, він не представляє інтереси ОСББ і ніколи їх не представляв. Депутат наголосив, що Роман Бондарук ніколи не був керівником ради голів ОСББ, а у члени виконкому його висунули шляхом маніпуляцій – лише 10 голів ОСББ підтримали кандидатуру. Зі слів Петра Бойка, член виконкому зараз не спілкується і не співпрацює з головами ОСББ, а лише шкодить їхній роботі. Так, коли торік затверджували міський бюджет, він не слухав порад голів ОСББ. Тому доповнити склад виконкому просять, ввівши до нього представника ради голів правлінь ОСББ.

Голова комісії Микола Федік зауважив, що питання повинні між собою вирішити голови ОСББ, адже наразі у виконкомі їх представляє Роман Бондарук. Таким чином, з його слів, можна мало не щомісяця розширювати виконком.

Йому пояснили, що громадська організація представляє майже 80 голів ОСББ, тричі організовували зібрання, запрошуючи на них Романа Бондарука, який так і не з’явився. Йдеться, мовляв, не про конфронтацію, просто Роман Бондарук та Юлія Сабатюк наразі ініціюють лише питання про взяття кредитів для ОСББ. Водночас ГО «Рада голів правлінь об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Луцька» допомогла створити до 50 ОСББ торік, надає методичну та практичну допомогу головам об’єднань. Організації, яку представляє Роман Бондарук, з їхніх слів, не існує в природі.

У підсумку, проект рішення усе ж не отримав підтримки більшості членів комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Микола Показати IP 23 Січня 2017 17:08
"Проект рішення усе ж не отримав підтримки більшості членів комісії." Як так??? Адже проект вніс представник УКРОПу, а в комісії три депутати від цієї фракції - Дацюк, Поліщук, Волинець. Хто покриває Бондарука???
Батько Махно Показати IP 23 Січня 2017 17:43
Бондарук продовжує шахрайське життя. Банк, захоплення підприємств, гуртожитків, підпал автомобілів, друкарня... Як може існувати рада директорів ОСББ, якщо вона не зареєстрована? Що це? Махновщина, 1918 рік? Хто цю раду визнає? Він просто приший кобилі хвіст. І при цьому "питання" виноситься на засідання постійної комісії міськради. А якщо завтра хтось з таких романів скаже, що очолює раду ветеранів мийників міських вбиралень? І теж не зареєстровану? То, що тоді? Теж доведеться вводити його в виконком?
ОБ Показати IP 23 Січня 2017 20:52
Пропозиція правильна. Цих двое Бо и Са дескридитують ОСББ,
василь Показати IP 23 Січня 2017 21:33
бондарук , це квота яковлева. Спочатку треба бондарука вивести із виконкому!!!
12345 до василь Показати IP 24 Січня 2017 09:09
Скажи мені хто твій товариш і я скажухто ти
Мешканець Показати IP 24 Січня 2017 08:52
Ну ось і почались "розбірки".Де гроші-там і війни.А гроші в ЖКГ ого-го.Просто приблизно порахував оплату мешканців Луцька(215 тис.)за тепло за опал.сезон-більше мільярда.І це невелике місто і нехолодна зима."Луцьктепло","Волиньгаз","Обленерго"і інше ЖКГ-це клондайк.
dududu Показати IP 24 Січня 2017 09:00
Бондарук коли випє то розказує як він "усіх ім**т" Неприємний він. нічого для ОСББ не робиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus