USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

До смерті побили чоловіка: у Луцьку шукають свідків нападу

29 Листопада 2021 21:35
У Луцьку розшукують свідків бійки, що сталася 23 вересня. У результаті нападу в лікарні від отриманих травм помер чоловік.

З таким проханням до Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася колишня дружина чоловіка, якого підозрюють у побитті.

Лучанка розповіла, що її колишнього чоловіка Анатолія звинувачують у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілому. Проте, за її словами, чоловік цього не вчиняв. Тож вона просить усіх небайдужих людей, які бачили бійку, звернутися за номером телефону 0991233275.

«Мій колишній чоловік знімав кімнату у сестри померлого, але у нього вкрали з кімнати речі і він запідозрив у цьому брата цієї жінки. Проте доказів не було, але за кілька днів до нього подзвонили з комісійного магазину та повідомили, що туди принесли його речі. Так він дізнався, хто його обікрав. Звісно між ними виник конфлікт, але Анатолій його не вбивав. Нам адвокат порадив дати оголошення про розшук свідків, адже бійка була вдень і є велика надія, що хтось бачив», - пояснює чому саме його запідозрили у злочині.
Нагадаємо, 23 вересня до Луцької міської лікарні доставили чоловіка з численними забоями та гематомами. Через декілька годин він помер у реанімаційному відділенні лікарні. Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 61-річний лучанин, раніше не судимий. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України, тривають слідчі дії.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вова Показати IP 30 Листопада 2021 07:32
На телеграм каналі 4Lutsk вчора було відео"Забив чоловіка на балці"
олеся Показати IP 30 Листопада 2021 09:39
ага хтось мимо йшов і добив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus