USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Судили рецидивіста, який до смерті побив перехожого в Луцьку

8 Липня 2021 23:56
Волинянин, який побив до смерті перехожого, втрапив за ґрати на вісім років.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Прокурори Луцької окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 29-річним жителем обласного центру Волині шахрайства, грабежу та заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч.2 ст. 190, ч.2 ст. 186, ч.2 ст. 121 КК України).

Слідство встановило, що двічі судимий молодик, щодо якого в суді перебуває ще три обвинувальних акти про вчинення ним крадіжок, грабежів та шахрайств, у вересні 2020 року скоїв ще три злочини.

Увечері 3 вересня він шляхом обману заволодів мобільним телефоном лучанина, а 6 вересня під час конфлікту на вулиці Лесі Українки в Луцьку вдарив у голову громадянина, спричинивши йому травми, від яких потерпілий за кілька днів помер у лікарні.

Зранку 9 вересня 2020 року зловмисник викрав у магазині продукти й був викритий при цьому касиром, проте зумів утекти.

Луцький міськрайонний суд, визнавши чоловіка винним у вчиненні цих злочинів, призначив йому покарання у виді 8 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus