USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

До США наближається найсильніший за останні 150 років буревій: десятки тисяч людей евакуюють

29 Серпня 2021 19:05
Десятки тисяч людей полишають американський штат Луїзіана, до якого наближається буревій «Іда». Очікується, що він стане найсильнішим за останні 150 років.

Про це повідомляє ТСН.

Нині він має четверту, передостанню категорію. Це означає, що ймовірні катастрофічні наслідки.

«Іда» обрушиться на Луїзіану вже завтра, рівно за 16 років після урагану «Катріна», який спустошив Новий Орлеан. Тоді загинули 1800 людей, а більша частина міста пішла під воду. Після цього в штаті зміцнили дамби. Однак зараз усі, хто може, все ж намагаються звідти виїхати.

Тим часом у Каліфорнії тривають півтора десятка сильних лісових пожеж. Їх гасять понад 15 тисяч рятувальників. Однак вогонь наближається до популярного серед туристів гірського озера Тахо. Воно затягнуте димом, а туристів просять відкласти поїздки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus