USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

До Великодня у Луцьку заасфальтують 90% дворів, де почали ремонт

3 Квітня 2017 14:26
Майже всі прибудинкові території, які почали ремонтувати ще минулого року, заасфальтують до Великодніх свят.

Про це йшлося під час наради щодо питань благоустрою міста.

Виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук зазначив, що в Луцьку є близько 20 прибудинкових територій, які ще минулого року почали ремонтувати, але досі не закінчили роботи.

«Є вулиці, де по півроку триває ремонт. В дворах лежить щебінь великої фракції, люди ходять тими дворами і крутять собі ноги», - зазначив Ігор Поліщук та поцікавився, коли виправлять цю ситуацію.

Очільник департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрій Крась зазначив, що якщо погодні умови не погіршаться, то до Великодніх свят зможуть заасфальтувати 90% дворів, в яких розпочали ремонт раніше.

Затримка, з його слів, пов’язана з затягуванням термінів підрядниками. В.о. міського голови порадив надалі уникати співпраці з такими підприємствами та передбачити більш жорсткі санкції за зрив термінів ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus