USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт вулиці Кривий Вал та проспекту Волі: обіцяють зручність і безпеку

11 Липня 2017 19:37
Капремонт доріг у Луцьку відбувається якісно та оперативно. Й недоліки, які вдалося виявити під час інспектування. Проте їх підрядник змушений буде виправити до здачі об’єкту.

До таких висновків дійшли під час інспекції ремонтних робіт за участі радника міського голови, депутата Луцької міської ради Ігоря Поліщука, першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада та директора департаменту ЖКГ Юрія Крася 11-го липня.

Розпочали огляд з вулиці Кривий Вал, де загальна протяжність реконструйованого полотна сягатиме 720 метрів.
Далі оглянули хід робіт на проспекті Волі. Як виявилося, в окремих місцях бруківка з бордюром не на одній висоті, що створюватиме певні незручності для лучан. Окрім того, Ігор Поліщук зауважив очільнику департаменту ЖКГ міста, що газони мають бути охайні, а трава в окремих не має рости до колін, на що Юрій Крась пообіцяв виправити це найближчим часом.

Також під час інспекції зауважили, що в сквері біля будинку, що по проспекту Волі, 37 потрощені та прогнивші лавки - їх мають замінити на нові. Також мешканці із будинку, 62 попросили відремонтувати сходи, які ведуть з пішохідної доріжки на прибудинкову територію.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ІНСПЕКТУВАЛИ ВІДРЕМОНТОВАНІ ДОРОГИ ТА МІСТ. РЕПОРТАЖ

«Ми бачимо, що такі інспекції дають можливість спілкуватися з людьми, які безпосередньо живуть на територіях, де триває ремонт, ходять поряд щодня й бачать недоліки, особливості та підказують нам. Загалом, капремонтом вулиці Кривий Вал ми задоволені, адже хорошою є якість виконання робіт та оперативність на високому рівні. Однозначно, що це тішить, бо торік ми мали такі довгобуди, які ремонтували по 8 місяців. Зараз це абсолютно виключено, адже ремонт має бути виконаний максимально швидко та якісно, щоб створювати якнайменше незручностей для наших лучан.

На проспекті Волі ми побачили чимало недопрацювань: є місця, де бордюр значно вище бруківки чи навпаки нижче, або ж між бруківкою та бордюром порожня відстань сантиметрів з 10. Це все підрядник буде змушений виправити, адже всі роботи будуть прийматися виключно після того, як усе буде в належному стані, щоб було зручно та безпечно для людей», - наголосив Ігор Поліщук після інспекції.
Зауважимо, що по завершенню реконструкції вулиць, а це заплановано до 15 серпня, на них буде відновлено й якісне вуличне освітлення. Також на виконані роботи підрядник дає гарантію 7 років, про що неодноразово наголошував Ігор Поліщук, як, називаючи це однією з головних умов при підписанні договору з підрядником.

ЧИТАТИ ЩЕ: МІСЬКІ ДЖУНГЛІ ПЕРЕТВОРЮЮТЬ НА ЦИВІЛІЗОВАНІ ЗОНИ ВІДПОЧИНКУ
Тут буде квітковий ринок
Тут буде квітковий ринок
Ці лавки замінять на нові
Ці лавки замінять на нові
Ці лавки замінять на нові
Ці лавки замінять на нові
Підрядник має зрівняти бордюр і бруківку на один рівень
Підрядник має зрівняти бордюр і бруківку на один рівень
Ці сходи відремонтують
Ці сходи відремонтують
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
житель Показати IP 11 Липня 2017 20:23
По парній стороні вул.Ковельської тротуар коли підлатають? Ноги можна покрутити,дитячою коляскою не проїхати.Чи пане Поліщук,це не вигідно фінансово,чи в плані піару?
Іван Показати IP 11 Липня 2017 20:32
Інспектують вони, це навіть мощенням не назвеш, одні ліпили, плитка вище рівня бордюру, у Луцьку на 10 м/пог може бути 10 варіантів бруківки або ж взагалі відсутня вона!!!!
Savage Показати IP 11 Липня 2017 22:01
Проінспектуйте відрізок Ковельської від вул. Червоного Хреста до повороту на Набережну. От там що дорога, що тротуар - все в ямах і дірках. А як ідеш через Братський міст, то в певних місцях Стир під ногами проглядається.
Не байдужий Показати IP 11 Липня 2017 23:34
Коли влада робить для лучан,то можна і просити, і критикувати . Працюють люди ,кожен день видно зрушення і на вулицях , і у дворах у парку ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus