USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До зими в Любешеві відремонтують тротуари та вулиці

10 Липня 2019 23:11
Цьогоріч у Любешеві Волинської області заплановано провести капітальний ремонт тротуарів та вулично-дорожньої мережі.

Відповідні відкриті торги оголосила управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 18 липня.

Мова йде про два тендери:

- на капітальний ремонт тротуару на вулиці Брестській від автомобільної дороги Р-14 до автостанції; очікувана вартість – 1 242 135 гривень;

- на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі – влаштування технічних засобів організації дорожнього руху; очікувана вартість робіт становить 955 931 гривню.

Ремонт тротуарів, зокрема, включатиме розбирання асфальтобетонних покриттів, розробку ґрунту, улаштування дорожніх корит, основ, викладення бруківки, планування площ, встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки.

Своєю чергою, капітально відремонтувати планують дорожнє покриття вулиць Незалежності та Брестської. Роботи включатимуть демонтаж знаків, розбирання асфальтобетонних покриттів, улаштування основ, покриттів, встановлення дорожніх знаків, нанесення розмітки, а також викладення бруківкою тротуарів.

Усі роботи заплановано завершити до грудня поточного року. Гарантійні терміни становитимуть 10 років від моменту здачі об’єктів в експлуатацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus