USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Добре, що животики не цілує»: Порошенка піарять тими ж методами, що й Путіна

12 Лютого 2019 12:54
Піар-технологи Петра Порошенка не цураються використовувати ті ж методи, якими популяризують і президента Росії. Зокрема, вкотре використовують фото з дітьми та намагаються створити образ президента, близького до народу.

Хлопчик у Борисполі прочекав годину і ридав на всю вулицю – хотів селфі з Президентом. Петро Порошенко почув його через скло авто і вийшов сфотографуватися.

Таку інформацію оприлюднила у Фейсбуці перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко.

Геращенко зазначила: «Президент уже сів у машину й кортеж мав їхати, але, мабуть, і через скло почув плачі маленького хлопчиська, який голосив – ридав на всю бориспільську вулицю. Сусідське хлоп’я з годину чекало, поки президент вийде з будинку, над яким майорять український і кримськотатарський прапори, аби сфотографуватися. І ось така невдача. Президент вийшов з машини і зробив селфі. Малі помчали додому щасливі – хвалитися фото): Кортеж поїхав на Банкову», – написала вона.
У соцмережах одразу пригадали, що подібна селфі-історія в медіапросторі уже була – з Володимиром Путіним, який місяць тому сфотографувався з дівчинкою, яка плакала, і який любить на фото цілувати дітей у животи.
Згадали й недавні білборди Порошенка про «реальні справи», які виявилися плагіатом реклами путінської «Єдиної Росії». Тож користувачі Фейсбука припустили, що у політиків один піарник на двох.
Історію про селфі хлопчика з Порошенком у соцмережах сприйняли неоднозначно, адже уявити, що Президент почув плач дитини через 6 см броні своєї машини, доволі важко. Тож Порошенка висміяли за піар на дітях та чергову спробу «бути ближчим до народу».
Вочевидь Порошенко намагається реабілітуватися за фрази на кшталт «Гражданских – отсечь!» – як він говорив на недавній зустрічі з народом у Білій Церкві.
Нагадаємо, раніше Порошенко фотографувався з сільськими дітьми, у яких замість ключок та ковзанів для гри у хокей – були палки та гумові чоботи. Після критики фото Президент усе ж розпорядився купити дітям ключки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВН Показати IP 12 Лютого 2019 13:02
ВН, - вам ще не набридло обливати брудом пороха? Симпатій до нього не маю багато, але те що ви постійно течете одним руслом мене особисто уже дістало!
Анонім до ВН Показати IP 12 Лютого 2019 14:23
вам на 5 канал, щоб побільшало симпатій, інших місць по-моєму нема, ще будь-який хабарник зможе вам розказати про симпатії до гаранта і всієї нашої влади загалом
Якщо дістало до ВН Показати IP 12 Лютого 2019 14:34
то закрий сайт ВН і більше ніколи не відкривай, а читай сайти порохоботів де хвалять і вилизують пороха
Наталя Показати IP 12 Лютого 2019 15:45
Волинські новини, ви скоро лусьнете від новин про Порошенка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus