USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У валянках та з дерев'яними «ключками»: Порошенка висміяли за піар на фоні сільських хокеїстів

19 Січня 2019 13:01
У соцмережах набирає обертів новий скандал на тлі невдалого піару президента Петра Порошенка, який дорогою до Бердичева сфотографувався разом з сільськими дітьми, які грають в хокей.

Як повідомив сам президент України на своїй сторінці в Facebook, дітей він побачив випадково. «... бачив, як команда хлопців грає в хокей. Розчистили сніг на ставку біля села – і у них готовий льодовий майданчик. І мороз їм не страшний, так горять очі від азарту! Не втримався – дуже хотілося потиснути їм руки. Молодці, що захоплюєтеся спортом », – підписав кілька фотографій з дітьми Порошенко.

На знімках бачимо усміхненого президента в дорогому пальто. А поруч з ним стоять сільські хлопчаки. У них в руках палки замість ключок, а на ногах валянки, пише Страна.

Відзначимо, що українські користувачі соцмережі не розділили з гарантом радісних емоцій від побаченого. У коментарях люди дивуються, як президент Петро Порошенко не побачив потреби цих хлопців. «Впадає в очі не тільки те, що вони виглядають дуже вже бідно, – пишуть користувачі, – Але й те, що у них ключок нормальних немає». «А подарував би їм нові. Грошей на ключки пошкодував», – додають коментатори. «На справжні грошей немає. А хто питає про боротьбу з корупцією, той "москальський провокатор", – роблять висновок користувачі в соцмережі. "Зірка марного самопіару", – пишуть у коментарях.

До того ж, користувачі звернули увагу, що у хлопців також немає і ковзанів. Тобто вони стоять в чоботях і валянках з палицями. Журналіст Олександр Дубінський не втримався від сильного слівця на адресу президента Петра Порошенка. «Ось цієї ключкою з ліщини його б по спині і пере_бать ... Тому що заслужив. За ось ці самі злидні людей», – пише він.


«Коли граєш в хокей дерев’яними палицями і в гумових чоботях через тотальну бідність, а з тобою вирішив сфоткатись для передвиборного піару мільярдер, який загнав твою сім’ю в убогість і "зажав" навіть коробку "Рошен" за фото, – пише політолог Дмитро Корнійчук.


Решта користувачів також дивуються побаченому. «21 століття, а ми все десь в 1950, в руїнах і бідності. Хіба це піар для президента. Повне неподобство», – обурюються люди.

Багато хто пропонує Порошенку виділити кошти на покупку дітям ключок і ковзанів. Просто у вигляді щедрого жесту.


У коментарях також з’являються перші меценати, якф готові подарувати дітям спортінвентар.


Бізнесмен і ведучий YouTube-каналу «Big Money» Євген Черняк також прокоментував зустріч президента України Петра Порошенка з дітьми на ставку. «Українські діти. Грають в Футбол. Саморобні ключки з лопат і палиць. Без ковзанів. Україна – це Європа».

«Підкажіть координати, передам пацанам ключки і ковзани, якщо змогли грати палицями – з правильними ключками стануть чемпіонами світу!» – написав Черняк в Facebook.


Нагадаємо, під Тернополем розмістили борди на підтримку Порошенка зі священиком, який не давав на це згоди.

Також під час Томос-туру в Луцьку Порошенко вибив з рук блогера телефон і нацькував на нього поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Ігор Показати IP 19 Січня 2019 13:14
Маячня на маячні. Ну попіарився. Те, що діти зробили самі клюшки, це тільки плюс.
111 до Ігор Показати IP 19 Січня 2019 13:38
А могли купити їх но гроші всі пішли на оплату газу. -5700 з сімейного бюджету за місяць.
Анна до 111 Показати IP 19 Січня 2019 14:08
А ви певні, що в їхньому селі взагалі є газ?
Ххх Показати IP 19 Січня 2019 13:30
Цугцванг.
Степан (Крымчанин) до Ххх Показати IP 19 Січня 2019 14:10
Погоджуюсь. Але, на мій погляд ситуація нагадує "взаємний цугцванг"-"Робити нічого не можна і не робити не можна, тільки погіршить ситуацію"
123 до Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Січня 2019 17:10
Бо економікою треба займатися, а поки на першому місці буде мова та церква, то так і будуть далі ще 100 років грати дерев'яними ключками.
Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Січня 2019 14:06
Ватнік.
Propagandist Показати IP 19 Січня 2019 14:09
... "...я думал што упал на дно, но тут вдруг снізу пастучялі..."
Аноним Показати IP 19 Січня 2019 15:29
Нормальная схема. Мы то же, так играли в детстве. Редко погодные условия, позволяли залить каток, еще приходилось учитывать движение автотранспорта и пешеходов во дворе. По утоптанному снегу, самое то. Клюшки делали сами, хотя в плане купить, особых проблем не было. Брали бруски, вырезали шип, соединяли шурупами, обматывали крюк медицинским пластырем, а ручку синей изолентой, клюшка получалась на все сто, не чета покупной. И с утра до вечера во дворе. Сейчас, наверное только такие вот, деревенские ребята на улице, в играх, время проводят.
123 до Аноним Показати IP 19 Січня 2019 17:04
Це геть не нормально. Для картини 17 століття " пан та його холопи" нормально, для 21 століття це ганьба.
Propagandist до 123 Показати IP 19 Січня 2019 18:11
Поціновувачі якого стилю живопису назвали б цю картину "Ганьбою"? Барокко, раннього Ренесансу, чи Готики? На Вашу думку?
Хокеїст Показати IP 19 Січня 2019 18:51
Хай розумники спробують своїх синів віддати в хокейну секцію. щоб знати вартість хокейного спорядження. В богатих північних країнах це не дешеве задоволення. а такій хокейній країні як наша. де крига на ставочку стоїть 20 днів в рік всі пацани повинні мати "ССМ" чи "КОНО"???
Навуходоносор Показати IP 19 Січня 2019 20:30
"Ад вовсе не хуже рая, просто нужно в нем родиться" - приходить на думку вираз Станіслава Леца (нашого земляка, до речі), коли читаєш думки по цій зарисовці з буденного життя нашого народу. На фото як в краплині води відбилася ницість нашої влади, її брехливість і цинізм. Я би порекомендував відправити цю світлину в зал слави канадського хоккею, що в Торонто. Та повісити її поряд с фотографіями таких легенд як Горді Хоу, Філа Еспозіто, Валерія Харламова...Родоначальники хокею і уявити собі не можуть про такі "європейські" здобутки України під "мудрим" керівництвом ПОПа!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus