USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Домашній інтернет від інтернет-провайдера LuxLink*

10 Квітня 2020 12:36
Весна цього року проходить в умовах карантину – влада наполегливо просить громадян залишатися вдома. Єдина можлива розвага в такому випадку – це перегляд телевізора або інтернет, який багатьом повністю замінює «блакитний екран», адже надає доступ до необмеженої кількості контенту з усього світу. Тому дуже важливо подбати про якість домашнього Інтернету та укласти договір з надійним провайдером.

Рекомендуємо вам компанію LuxLink – надійного провайдера домашнього інтернету в Луцьку.

LuxLink пропонує широкий спектр телекомунікаційних послуг. Для приватних користувачів особливо цікаві такі з них: інтернет, ТБ і комплексна послуга інтернет+ТБ.

З турботою про абонентів провайдер використовує високоякісне обладнання відомих світових брендів та інноваційну технологію підключення, завдяки чому забезпечується стабільність інтернету домашнього і висока швидкість.

Як підключити домашній інтернет

Щоб підключити домашній інтернет у Луцьку, вам необхідно зателефонувати в компанію LuxLink і оформити заявку. Майстер приїде на наступний день після її оформлення, проведе роботи з підключення та налаштує все необхідне.

У вартість робіт входить підключення до Ethernet-порту комутуючого пристрою компанії, 10-метровий кабель.

LuxLink пропонує приватним клієнтам широкосмуговий доступ до інтернету зі швидкістю до 1 Гбіт/с. У вартість робіт входить інсталяція комутуючого обладнання провайдера.

Переваги співпраці з LuxLink:

- безлімітний швидкісний домашній Інтернет;

– техпідтримка 24/7 ;

– якісне сервісне обслуговування;

– зручна оплата.

Як поповнити домашній інтернет?

Зробити це можна будь-яким зручним для вас способом, зокрема, через «Приват24», «Ipay», «Portmone», також є можливість користуватися для сплати послуг терміналами «IBox» і «24NonStop».

Телефонуйте до абонентського відділу, щоб дізнатися про технічну можливість підключення та інші деталі співпраці з провайдером.

https://www.luxlink.net.ua/

Абонентський відділ: Луцьк, пр.Волі, 1Б

(0332) 280-999; (093) 1700-299.

Матеріал опубліковано на правах реклами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 10 Квітня 2020 14:32
Хай цей надійний провайдер спочатку зробить карту покриття на своєму сайті, бо не ясно на яких вулицях є їхні мережі а на яких немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus