USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Домашній улюбленець чи гроза контрабандистів: ягдтер’єр на службі у прикордонників

7 Липня 2022 00:19
Тисячі років собаки були поруч з людьми. Вони охороняли будинки, пасли худобу, допомагали в полюванні, а зараз вони допомагають прикордонникам охороняти державні рубежі.

На службі у прикордонників перебувають понад 20 різних порід собак. І одним з представників чотирилапих охоронців є ягдтер'єр – порода мисливських собак, виведена спеціально для полювання, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

"Саме такого напарника обрав собі прикордонник Артем Новак. Його помічником та вірним другом став Саймон – маленький чотирилапий фахівець з пошуку наркотичних речовин.

На перший погляд, ці собаки – милі домашні улюбленці, та, попри маленькі розміри, вони неймовірно харизматичні, сміливі та впевнені в собі і не визнають диванного способу життя. Вони – природжені мисливці та слідопити, тож чудово зарекомендували себе на службі у прикордонників.

Та незважаючи на мисливську вдачу, ягдтер'єри насправді добрі та ласкаві. Вдома – улюбленець сім’ї, на службі – відданий напарник та помічник.

Пам’ятайте, важливо обирати улюбленця за покликом серця, тоді він стане вашим найвідданішим другом та вірним помічником", – наголошують у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus