USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Дорогу Любомль–Любешів відремонтують за 430 млн

3 Жовтня 2021 13:39
Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – Р-14.

Пропозиції від учасників прийматимуть до 28 жовтня, аукціон розпочнеться 2 грудня поточного року.

Ідеться про ремонт траси на ділянці 26,89-60,7 кілометра. Вартість робіт оцінили у 430 238 333 гривні.

Ремонт дороги включатиме підготовчі роботи, очищення від чагарнику та дрібнолісся, знесення дерев, земляні роботи, улаштування водоскидів із проїзної частини, влаштування залізобетонних труб, реконструкцію мосту, укріплення узбіч, улаштування нового дорожнього одягу, влаштування заїзних кишень, з’їздів із дороги, облаштування посадкових майданчиків, автопавільйонів, тротуарів і пішохідних доріжок, встановлення стримувального огородження для пішоходів, встановлення дорожніх знаків і напрямних стовпчиків, нанесення розмітки, встановлення огородження бар’єрного типу, реконструкцію зовнішнього електроосвітлення в населених пунктах Дубечне, Любохини, Мокре, Здомишель, Ратно, Рокита, Кримне тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації та необхідного обладнання (зокрема, два асфальтоукладальника, дві фрези, чотири дорожніх котки, вісім автомобілів для перевезення асфальтобетону, два екскаватори, три крани, два бульдозери, два компресори, п’ять машин для перевезення матеріалів, самохідний бетонозмішувач).

Усі роботи хочуть закінчити до 31 грудня 2021 року.

Нагадаємо, понад 270 мільйонів гривень витратять на ремонт ділянки міжнародної траси Київ – Ковель – Ягодин.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vasyl Показати IP 3 Жовтня 2021 19:52
За 29 днів освоїти більше 400млн гривень?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus