USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Досконалий дім від луцького житлового комплексу*

3 Квітня 2019 09:27
На що слід звернути увагу, купуючи квартиру? Щоб не робити якихось зайвих досліджень, я просто запитав в своїх знайомих, перед якими нещодавно постало таке питання.

Ольга – молодий інструктор з йоги. Для неї важливо, щоб в її квартирі були великі панорамні вікна та гарний вид із них для приємних медитацій на світанку.

Ярослав – чудовий батько і спортсмен. Найважливіше для нього – це спортивний майданчик у дворі, де він зможе займатися зі своїм сином.

Олег – приватний підприємець. Його цікавить зручне транспортне сполучення, розвинена інфраструктура і щоб до центру було рукою подати.

Відштовхуючись від їхньої думки, я почав шукати забудовника, який зможе реалізувати типові потреби людей.

Після ознайомлення зі всіма ЖК нашого міста, я зрозумів, що найкращий житловий комплекс, який задовольняє усі потреби сучасної людини – це ЖК «Атлант».
Мені дуже сподобалось, що біля нього знаходяться мої улюблені заклади. Проект ландшафтного дизайну, який вони готують, продуманий до дрібниць: доглянуті газони, насадження рослин, зони для пікніка і барбекю – все це дизайнери взяли до уваги. Зручне планування квартир з комфортним мікрокліматом. До слова, вперше про мікроклімат я почув саме у ЖК «Атлант».
Надійність панорамних вікон, екологічність всіх матеріалів, дієвість енергозберігаючих технологій, що застосовувались разом із якісною системою кондиціювання повітря – все це допомагає не тільки почувати себе комфортно у власній домівці, але й значно заощадити на оплаті за комунальні послуги.
ЖК «Атлант» долучається до розвитку спорту у нашому місті, зокрема баскетболу, ставши головним спонсором команди «Атлант». Вони будують чудові спортивні і баскетбольні майданчики, які допомагають молоді фізично розвиватись.

Не менш важливо, що ЖК «Атлант» бере участь в житті міста. Було відремонтовано деякі приміщення в Луцькому військовому шпиталі та закуплена нова апаратура.

Особисто для мене – це досконалий дім, який гармонійно поєднав у собі все, що мені потрібно.

Переконайтеся самі, чи підходить він вам.

+38 (096/095) 889 91 91 м. Луцьк, вул. Рівненська, 25. www.atlant.lutsk.ua

Андрій Світлий
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
RoYy Показати IP 3 Квітня 2019 15:25
Дуже гарні будинки! На рівень гарніші! Були б бапкі полюбому купив би!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus