USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Дотерпіли та здобули важливу перемогу», – тренер «Старого Луцька» про вихід у плей-офф

18 Березня 2019 12:16
Тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій подякував своїм підопічним за те, що вони зібралися та, перемігши івано-франківську «Говерлу», зуміли пробитися до плей-офф. Спортсмени подарували луцьким вболівальникам баскетбольну весну.

Про це йшлося на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, у першому матчі спарки лучани поступилися «Говерлі» лише шістьма очками – 60:66, однак вже наступного дня зібралися та, перемігши, зуміли вийти у плей-офф Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу.

Капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук відзначив, що після такої гри йому так команді хочеться просто видихнути.

«Хочеться подякувати вболівальникам, адже шалена підтримка була на обох іграх – на трибунах люди як сиділи, так і стояли. Це дуже приємно і гнало нас вперед», - зазначив капітан.

Щодо першої гри, то він зауважив, що в ній гравці не були командою, а в другій грі відчувалося, що кожен гравець виконував свою роботу: той, хто сидів на лавці для запасних, підказував, а ті, хто на майданчику, боролися за кожен м’яч.

«Ми працювали, як один механізм – завдяки цьому і таки результат. У першій грі недопрацювали, а в другій боролися до останнього. Ми – в плей-офф», - прокоментував обидві зустрічі Едуард Федчук.
Натомість тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій наголосив, що як такого плану виходу плей-офф вже в першому матчі спарки не було, адже впродовж сезону команда вже не раз обпікалася, зокрема й в грі з «Черкаськими Мавпами», тому команда налаштовувалася як на перший поєдинок, так і на другий.

«Є багато питань щодо якості гри до гравців, але такі ігри подобаються вболівальникам. Ми потрапили в таку ситуацію, що ставки на другу гру були дуже високими – переможець виходив до плей-офф. В одній грі може статися все, що завгодно. Я дякую хлопцям, що вони зібралися, адже я наголошував, що в таких матчах можуть бути провокації. Вдячний, що хлопці дотерпіли та здобули важливу перемогу. Тому до Луцька ще приїжджатимуть команди хорошого рівня, нас чекає баскетбольна весна», - розповів Володимир Журжій.
Також тренер прокоментував, чому обидва матчі відбувалися у спорткомплексі СНУ, а не як зазвичай в ОДЮСШ: «Це виключно технічні моменти, адже там відбувалися якісь змагання. Особисто мені цей зал більше подобається, він наш, домашній. В мене досить непогані спогади, як у гравця, адже тут ми вигравали чемпіонат України. Нам тут краще грається. Звичайно, нам би хотілося б грати в ОДЮСШ, адже там було б більше людей. Я вкотре дякую вболівальникам, які підтримують нас протягом всього сезону. Ця перемога - їхня заслуга теж».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus