USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Довідку про несудимість тепер можна оформити онлайн

26 Вересня 2017 07:00
Довідку про несудимість громадянина відтепер можна отримати онлайн на сайті mvs.gov.ua. Все, що для цього знадобиться – електронний цифровий підпис або IDBank.

Про це повідомляє Новое Время.

За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, процес вимагатиме від користувача два кліка. Перший крок - це реєстрація на сайтах mvs.gov.ua або hsc.gov.ua. Для цього знадобиться електронний цифровий підпис або IDBank.

Другий крок/клік - необхідно заповнити електронну заявку на дану довідку і вказати (із запропонованого списку), де вам зручно буде забрати довідку.

"Все, ваша заявка обробляється та формується в автоматичному режимі! Потім ви отримуєте повідомлення на електронну пошту, що документ готовий, приїжджаєте і забираєте!" – розповідає Аваков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 17 Квітня 2018 10:23
Влада провела реформу МВС так, що доводиться звертатись до юристів для швидкого оформлення довідки про несудимість. КОли вони вде нормальну реформу зроблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus