USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дозволи на розміщення МАФів у Луцьку хочуть видавати на аукціоні

18 Липня 2018 16:57
Порядок розміщення в місті різноманітних тимчасових споруд хочуть визначати через аукціон, що дасть змогу не лише залучити додаткові кошти до бюджету, а й уникнути ймовірної корупційної схеми.

Про це йшлося під час програми «Відкрита влада. Місто» ТРК «Аверс» 17 липня.

Як підкреслив радник міського голови Ігор Поліщук, попри те, що обсяг цьогорічного бюджету Луцька доволі непоганий і складає 2,5 мільярда гривень, міська влада вживає заходів для додаткового наповнення бюджету.

Поряд із підвищенням тарифу за розміщення зовнішньої реклами міськрада планує впорядкувати ціни за оренду комунального майна, а також запровадити новий механізм для надання дозволів на розташування різноманітних тимчасових споруд.

Так, передбачено, що дозволи на розміщення МАФів підприємці отримуватимуть, попередньо взявши участь у відповідному аукціоні.

«Це дозволить наповнити міський бюджет, а також уникнути корупційної складової», – зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вперше дивився аверс Показати IP 18 Липня 2018 17:24
Звук жахливий, поставте нормальні мікрофоми, петельки дико фонять, треба звук записувати потужнішою апаратурою. За звук - провінція. Даруйте але це правда.
Лучанин Показати IP 18 Липня 2018 19:36
Ага, не пройшло і двадцяти років ! Таке треба було запровадити тоді, коли ту б&дуру започатковували А тепер, коли каденція депутатів і владців свої шкурні інтереси задовольнила - прозріли. Собі - все, чужим - закон ! Де ви бачили в Європі кіоски з ковбасою на тротуарах, на теплотрасах, на водогонах, на газопроводах, на електрокабелях. Навіть європейський залізничний вокзал затулили кіосками з надгробними пам'ятниками. Люди труяться якоюсь бурдою на розлив, пияки об&цикають кіоски, загрузка товарів проводиться із заїздних карманів громадського транспорту. Подивіться в Любліні, в Бресті, не кажучи вже про Німеччину. Де таке є ?
Коза Показати IP 20 Липня 2018 11:28
А де можна почитати вимоги зовнішнього вигляду магазинчиків? І чи вони є? А то йдеш по Луцьку і думаєш що то за сараї стоять? Те саме із хаотичним оздобленням будинків (оскління, утеплення і т.д.) В Луцьку майже немає нормальних нових житлових районів, по яких хочеться пройтися. Всюди Шанхай. Не зрозуміло за що забудовники такі гроші беруть. Тулять по одному будинку, який ні з чим не в"яжеться. А самі мешканці ще й здані будинки спотворюють. Де-де робота міської влади? Я не бачу :(
VETAL Показати IP 28 Липня 2018 20:10
Ага,тобто виграє той,в кого більше бабла.То я вже знаю прізвища переможців. А ви?
Сергій Показати IP 28 Липня 2018 21:54
Дурня якась.. Як вигравали однобоко то тепер ще і лохів ідеї будуть красти.. Вперед аукціонщтки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus