USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Другий день «Lutsk Food Fest. Весна» в обличчях. Фоторепортаж

13 Травня 2018 21:36
Різноманіття смаколиків та напоїв, діджейські сети та танці, конкурси та майстер-класи – саме таким був другий день гастрономічного фестивалю «Lutsk Food Fest. Весна» 13 травня, на який завітало чимало лучан та гостей міста.

Вже на старті дня кухарі розкочегарили свої печі, аби якнайшвидше почати готувати різноманітні страви, починаючи від великих соковитих стейків та закінчуючи морепродуктами, серед яких креветки та мідії – таким чином кожен закликав гостей фесту, щоб вони завітали саме на його локацію. Зазначимо, що у фестивалі взяли участь близько 40 учасників з усієї України.

Вже до обіду на території Луцького замку яблуку було ніде впасти, тож відвідувачі, які заздалегідь не подбали про те, аби зайняти місце, купивши смаколиків, влаштовувалися на лавках чи травичці.

Впродовж фестивального дня гостям не доводилося сумувати, адже між ними розігрували різноманітні призи, проводили різноманітні конкурси, окрім того, від своїх пультів не відходили діджеї, які радували запальними сетами. Не сумували і маленькі відвідувачі – вони брали участь в майстер-класах,в лицарських боях, а також ліпили глиняні горщики.

Відзначимо, що родзинкою дійства став виступ учасниці «Голосу країни» Марії Хурсенко. До того ж з фудфестівцями спілкувався неокласичний композитор та піаніст Єгор Грушин.

Увесь день гості фесту фотографувалися та позували для фото, тож дивіться обличчя «Lutsk Food Fest»у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Фото Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Глядач Показати IP 14 Травня 2018 01:57
Лисичька з хвостиком -красулька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus