USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Другий день чемпіонату України з легкої атлетики. Програма

19 Липня 2018 10:47
Другий день чемпіонату України з легкої атлетики обіцяє бути надзвичайно гарячим. У вечірній програмі четверга, 19 липня, глядачам не можна буде й на мить відволіктися, щоб не пропустити чогось гаряченького, інформує Федерація легкої атлетики Волинської області.

Отож, сьогодні відбудуться фінали на 100, 400, 800 метрів у чоловіків і жінок. Розіграють медалі жінки у стрибках у висоту і там буде надзвичайно гостра боротьба, така ж, як на 400 метрах у жінок, де майже усі учасниці мають норматив на участь у чемпіонаті Європи, але поїде до Берліна тільки троє.

О 17.35 розпочнеться фінал у метанні спису, до якого відібралися відразу шестеро волинян. Тримаємо кулаки з них і особливо за Павла Палія. О 18.35 і 18.45 відбудуться фінали на 800 метрів і тут увага нашим - Анжелі Лихач та Євгену Гуцолу.

А о 19.50 запрошуємо повболівати за волинянку Олександру Шафар, яка традиційно змагається у марафоні, але у Луцьку сподівається на нашу підтримку у забігу на 10 000 метрів.

За всіма цими виступами спостерігатиме з трибун уславлений український стрибун у висоту Богдан Бондаренко. У Луцьку він дасть прес-конференцію та проведе автограф-сесію на стадіоні. Бронзовий призер Олімпійських ігор, чемпіон світу і Європи фотографуватиметься і роздаватиме автографи разом із чемпіонкою у стрибках у висоту. А це може бути й срібна призерка торішнього чемпіонату світу у Лондоні Юлія Левченко, яка також виступатиме у секторі.

Чемпіонат — це не тільки секунди, метри і рекорди. Сьогодні запрацюють на “Авангарді” й віртуальні окуляри від Lenovo, у яких кожен охочий зможе пробігти стометрівку у якості професійного спортсмена. А на доріжки Авангарду з 16.00 запрошуємо ...дітей. Тут майбутні легкоатлети зможуть зробити перші кроки назустріч “королеві спорту”.

Увечері відбудеться традиційний розіграш численних подарунків від партнерів чемпіонату.

Найсмачніші фінали розпочнуться у другий день із 17.00 й триватимуть до 20.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus