USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дружина Медведчука Марченко просить Зеленського відпустити чоловіка

13 Квітня 2022 18:29
Дружина арештованого Медведчука Оксана Марченко записала відеозвернення до Володимира Зеленського. У ньому вона сказала, що її чоловіка «незаконно» утримує СБУ.

Своє звернення Оксана Марченко опублікувала у YouTube-Shorts.

«Я – Оксана Марченко. Дружина народного депутата України Віктора Медведчука. Звертаюсь до президента Зеленського. Прошу вас прийняти всі необхідні дії для негайного звільнення мого чоловіка, якого незаконно утримує СБУ. Віктор Володимирович не порушував жодних законів України і не покидав її території. Він завжди виступав за мир і вам про це, пан президент, дуже добре про це відомо», – йдеться у зверненні Марченко.

Телеведуча вважає, що її чоловіка «переслідують за політичними мотивами».

«Немає жодних сумнівів, що мого чоловіка переслідують за політичними мотивами. Попри закони України і норми міжнародного права. Його життя має бути у безпеці. Я чекаю відповіді», – сказала Оксана Марченко.

Далі вона переодяглася і звернулася до президента Туреччини Реджепа Ердогана – так само просить допомогти звільнити Віктора Медведчука.
Нагадаємо, СБУ затримала Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту.

Зеленський запропонував Росії обміняти Медведчука на українських громадян, які перебувають у полоні російських військових, – а правоохоронним органам України розглянути таку можливість.

МВС України вважає, Медведчука можна обміняти, але спершу було б добре засудити його або хоча б отримати від нього важливу інформацію. В МЗС РФ заявили, що це «британська схема: провести швидкий суд, дати термін, а потім вибити свідчення».

Тим часом у Кремлі кума Путіна відцуралися: мовляв, він не громадянин Росії, тож і втручатися не будуть.

Кримінальне провадження проти Медведчука було відкрито за статтею про держзраду. Але пізніше додався ще один епізод до підозри за статтею про держзраду, а також додалася стаття про фінансування тероризму.

Йому інкримінують організацію схеми торгівлі вугіллям з окупованими територіями Донбасу. Іншими фігурантами цієї справи є ексміністр енергетики Володимир Демчишин та пʼятий президент України Петро Порошенко. 12 жовтня Печерський райсуд Києва відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт.

Читати ще: Чому Ігор Палиця ненавидить Петра Порошенка? 4 факти

У січні суд продовжив йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

За 5 днів до російського наступу дружина Медведчука Оксана Марченко виїхала до Білорусі. Згодом опублікувала відео з Москви. На четвертий день після нападу Росії на Україну стало відомо, що кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук втік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Олександр Показати IP 13 Квітня 2022 19:13
Увімкнула дурочку. Підозрюваний порушив умови попереднього заходу, суд змінив захід на більш суворий. При чому тут СБУ? Яке Президент України має право впливати на суд? Нехай просить свого кума путіна, той в росії може впливати на суд та і взагалі, нехай просить свого кума невідкладно закінчити війну.
Голова Показати IP 13 Квітня 2022 19:26
Ох курва
777 55 Показати IP 13 Квітня 2022 20:19
Шалава Кремля
9551 Показати IP 13 Квітня 2022 20:36
Курва Кремля
правдива Показати IP 13 Квітня 2022 20:37
Подивіться уважно останні фото-відео Марченко і цю … - це зовсім інші жінки і навіть голос не схожий! На кого ця кумедія розрахована?!
Міщанка до правдива Показати IP 14 Квітня 2022 16:02
ботокс та пластика ще й не такі дива роблять =)) а голос не схожий, бо ворушиться лише нижня губа, верхня ботоксом намертво зафіксована
Vjg Показати IP 13 Квітня 2022 21:26
Хай на Навального обміняє , а той свою роботу зробить
Kent Показати IP 13 Квітня 2022 22:42
Аж тошнить від її мови... артистка
ваня Показати IP 14 Квітня 2022 10:48
їх треба валити і крапка
Шо за підарас Показати IP 14 Квітня 2022 10:52
Ставить мінус?
Ого Показати IP 14 Квітня 2022 18:39
Це театр! Ботокс може багато, але не змінити пропорції обличчя. В справжньої Марченко верхня губа майже торкається носа, а цієї молодухи в два рази більша відстань між верхньою губою і носом і ще багато інших відмінностей. Дуже невдалий двійник. Будьмо уважні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus