USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Дружина нардепа Козака змінила прізвище та ім’я, аби уникнути санкцій, – журналіст

1 Вересня 2021 10:12
Цивільна дружина нардепа від «ОПЗЖ» Тараса Козака Наталія Лавренюк, яка має громадянство Росії, повністю змінила прізвище, ім`я та по-батькові.

Про це журналіст проєкту Радіо Свобода «Схеми» Максим Савчук повідомив у Фейсбуці.

Журналіст опублікував дані з сайту Федеральної податкової служби Росії, де у лютому 2021 року дружина Козака ще записана як Наталія Миколаївна Лавренюк, а вже у серпні за тим самим ідентифікаційним номером вказується Жучкова Світлана Петрівна.

Читати ще: Козак купив 112 та NewsOne за 103 млн з офшорів цивільної дружини, – ЦПК

«Дивіться, який чудовий «антисанкційний хід» (я так собі це пояснюю). Лавренюк Наталія Миколаївна стала Жучковою Світланою Петрівною. Цивільній дружині Тараса Козака, яка потрапила під українські санкції, російська податкова повністю змінила прізвище, ім`я та по-батькові.

Дата і місце нарождення – ті ж. Серія і номер паспорта – ті ж. Дата отримання паспорта – та ж. ІНН – той же. Нерухомість у власності – та ж. Але тепер – Світлана Петрівна», – написав Савчук.
Як повідомляли, президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука – "112 Україна", NewsOne, ZIK.

Підставою для санкцій проти нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та пов’язаних з ним юридичних осіб, як заявили в РНБО, стало розслідування спецслужб України, яке встановило, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.

Санкції проти Лавренюк були введені на початку 2021 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Невістка поросятенка Показати IP 1 Вересня 2021 12:25
Теж має громадянство РФ! І що? На хвіст солі насипете.
В . Показати IP 1 Вересня 2021 14:11
Козака в чемодан на вокзал И в РАШУУУУУУУ.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus