USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Санкції проти Росії треба зберегти і посилити, – Дуда

1 Січня 2019 13:45
Санкції проти Росії мають діяти, а після детального аналізу їх, можливо, треба буде посилити.

Про це в ефірі телеканалу tvp.info заявив президент Польщі Анджей Дуда, пише Укрінформ.

«Я вважаю, що реакція має бути рішучою. Що це означає? Це означає, що санкції є, і вони мають діяти. Їх також треба проаналізувати, оскільки їх можна підготувати ще краще, аби вони дошкуляли ще більше, щоб Росії було складніше з ними», – заявив Дуда.

У цьому контексті він також зауважив, що складно зрозуміти підтримку проекту «Північний потік-2», який зберігає гегемонію Газпрому на європейському ринку.

«Те, що в ЄС немає рішучого «стоп» для Газпрому, що Газпром себе популяризує в ЄС, а багато країн Євросоюзу та їхні лідери спокійно на це погоджуються, є чимось, з чим я не можу змиритися», – підкреслив президент РП.

Він додав, що весь час дискутує з цього приводу зі своїми європейськими колегами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus